משק ויילר רקע

לא לטבעוניים בלבד: שניצל טופו בטעם עוף עם רוטב לימון

עוף בלימון - הגרסה הטבעונית! מתכון קל להכנת שניצל טופו בטעם עוף שטובלים ברוטב לימוני מהמם, רבע שעה ואתם כבר אוכלים!
עוף בלימון - הגרסה הטבעונית! מתכון קל להכנת שניצל טופו בטעם עוף שטובלים ברוטב לימוני מהמם, רבע שעה ואתם כבר אוכלים!
  • אריאל בן-חמו
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.2 קק״ל 1164.9 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 91.3 גרם
    שומן 14.0 גרם 56.1 גרם
    נתרן 40.8 מ״ג 163.0 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 34.5 מ״ג 137.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.2 קק״ל 1164.9 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 91.3 גרם
    שומן 14.0 גרם 56.1 גרם
    נתרן 40.8 מ״ג 163.0 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 34.5 מ״ג 137.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

אריאל בן חמו מציגה את הגרסה הטבעונית שלה לעוף בלימון: שניצל טופו בטעם עוף עם טוויסט של רוטב לימוני, מתקתק וחמצמץ שהייתם רוצים לאכול ממנו אפילו בכפית! ציפור קטנה לחשה לנו שגם ילדים יכולים לעוף על המנה הזו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מניחים בסיר את כל מרכיבי הרוטב, מלבד הקורנפלור ומבשלים 2-3 דקות.
  2. בקערה קטנה, מערבבים את הקורנפלור עם שתי כפות מים קרים עד להמסה מלאה ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
  3. מביאים את הרוטב לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מבשלים במשך 3-4 דקות עד להסמכה.
  4. מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בחום עליון תחתון.
  5. אופים את השניצלים בתנור על תבנית עם נייר אפייה במשך 12 דקות, עד שהם קריספים מבחוץ.
  6. מגישים את השניצלים עם הרוטב בצד, ניתן להוסיף אורז להשלמת הארוחה.
שניצל טופו עוף בלימון
“עוף בלימון” - שניצל טופו בטעם עוף עם רוטב לימוני חמוץ-מתוק. צילום: אריאל בן חמו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא לטבעוניים בלבד: שניצל טופו בטעם עוף עם רוטב לימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות