רקע הנמל

לא מה שחשבתם: צ’יפס היסטרי עם הפתעה!

אין כמו צ'יפס פריך שאוכלים ישר מסיר הטיגון! כאן מדובר בצ'יפס לא סטנדרטי עם הפתעות מוצרלה והמון טעם - רק לאכול עוד ועוד!
אין כמו צ'יפס פריך שאוכלים ישר מסיר הטיגון! כאן מדובר בצ'יפס לא סטנדרטי עם הפתעות מוצרלה והמון טעם - רק לאכול עוד ועוד!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.1 קק״ל 784.3 קק״ל
    פחמימות 74.3 גרם 148.6 גרם
    שומן 5.6 גרם 11.1 גרם
    נתרן 951.5 מ״ג 1902.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 14.2 מ״ג 28.3 מ״ג
    סידן 138.1 מ״ג 276.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 19.9 מ״ג 39.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.1 קק״ל 784.3 קק״ל
    פחמימות 74.3 גרם 148.6 גרם
    שומן 5.6 גרם 11.1 גרם
    נתרן 951.5 מ״ג 1902.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 14.2 מ״ג 28.3 מ״ג
    סידן 138.1 מ״ג 276.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 19.9 מ״ג 39.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מעיין טרודל מפנקת אותנו עם צ’יפס עם טריק שהופך אותו לעסיסי ונימוח מבפנים וקראנצ’י מבחוץ! מדובר כאן במתכון של צ’יפס שמרוב שהוא מלא בטעם בפני עצמו, אז תשקלו לוותר על הקטשופ או המיונז. אם זוהי הפעם הראשונה שאתם מכינים אותו, זו בטוח לא תהיה הפעם האחרונה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס


אופן הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים למשך 30 דקות עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את המוצרלה המגורדת והופכים לעיסה באמצעות מועך תפוחי אדמה.
  3. מוסיפים את הקורנפלור, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים צ׳יפסים על משטח.
  5. שמים בסיר נייר אפייה עגול, יוצקים שמן לטיגון עמוק, מחממים ומטגנים את הצ’יפסים. מגישים מיד - בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא מה שחשבתם: צ’יפס היסטרי עם הפתעה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל

    אפשר להוסיף תבלין שום, יוצא מעדן

      Avatar
      מערכת Foody

      מעניין, תודה על השיתוף, יעל!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות