לא רוגעלך, רוזלך! רולים מתוקים עם קינמון שמכינים מטורטיות

בלי לישת בצק ובלי התעסקות מיותרת - רוזלך טעימים ומהממים עם ניחוח מטריף שמכינים מטורטיות, קינמון וחמאה רכה ועשירה
בלי לישת בצק ובלי התעסקות מיותרת - רוזלך טעימים ומהממים עם ניחוח מטריף שמכינים מטורטיות, קינמון וחמאה רכה ועשירה
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    598
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.5 קק״ל 4780.1 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 553.5 גרם
    שומן 37.7 גרם 301.3 גרם
    נתרן 33.3 מ״ג 266.6 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 37.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 178.2 גרם
    כולסטרול 61.5 מ״ג 492.1 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 468.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 136.8 מ״ג 1094.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    598
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.5 קק״ל 4780.1 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 553.5 גרם
    שומן 37.7 גרם 301.3 גרם
    נתרן 33.3 מ״ג 266.6 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 37.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.5 גרם
    שומן רווי 22.3 גרם 178.2 גרם
    כולסטרול 61.5 מ״ג 492.1 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 468.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 136.8 מ״ג 1094.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור

לפעמים אין לנו זמן להכין קינוח מפואר ולפעמים אנחנו רק רוצים משהו קטן ומתוק ליד הקפה. המתכון הזה של רוזלך הוא בדיוק הפתרון לכל הפעמים הללו! רוזלך שמכינים מטורטיות טעימות, ממלאים בתערובת עשירה עם קינמון ומגישים עם זיגוג מתקתק. ליאור קליין עם מתכון שחובה להכין ולשמור.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוזלך

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכינים את הרוזלך: מערבבים בקערה קטנה את החמאה, הסוכר והקינמון עד לקבלת ממרח סמיך.
  3. מורחים באופן אחיד על כל טורטיה 2 כפות מהממרח שהתקבל בעזרת מרית או פלטה מדורגת. משאירים את הקצוות ללא ממרח.
  4. מגלגלים כל טורטייה לרולדה, חותכים את הקצוות ללא המילוי וחותכים כל רולדה ל-6 שבלולים.
  5. מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת בצפיפות, ללא רווחים.
  6. מוזגים את השמנת המתוקה להקצפה על כל השבלולים בתבנית וביניהם ואופים בתנור במשך 20 דקות.
  7. מכינים את הזיגוג: מערבבים את כל מרכיבי הזיגוג ביחד עד לקבלת ממרח במרקם אחיד.
  8. מוציאים את הרוזלך מהתנור, מצפים אותם בעודם חמים בזיגוג בעזרת שק זילוף ומגישים.
סינמון רול טוטרייה מזרח מערב1
רוזלך מופלאים עם קינמון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא רוגעלך, רוזלך! רולים מתוקים עם קינמון שמכינים מטורטיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נירית קדר

    במה אפשר להחליף את הזיגוג, את הגבינה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר או לקנות זיגוג מוכן או כל ממרח לטעמך שתרצי לזגג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות