רקע הייסנס Hisense

לא רק לילדים: שלוליות תירס עשירות בסידן

שלוליות תירס עם קריצה של מתיקות טבעית שאהובות על הילדים. בתוספת גבינה הן עשירות בסידן, משביעות מאוד וישתלבו נהדר בכל הארוחות על פני היום
שלוליות תירס עם קריצה של מתיקות טבעית שאהובות על הילדים. בתוספת גבינה הן עשירות בסידן, משביעות מאוד וישתלבו נהדר בכל הארוחות על פני היום
  • יעל רחמנוב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.3 קק״ל 384.8 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 21.1 גרם
    שומן 9.4 גרם 28.2 גרם
    נתרן 70.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 55.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 61.6 מ״ג 184.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.3 קק״ל 384.8 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 21.1 גרם
    שומן 9.4 גרם 28.2 גרם
    נתרן 70.0 מ״ג 210.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 55.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 61.6 מ״ג 184.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

  • או שמן זרעי ענבים או שמן זית (שמן זית ישפיע על הטעם)

אופן הכנה

  1. ראשית, מערבבים בקערה את התירס, הגבינות והביצה.
  2. שנית, מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים יחד היטב ללא גושים.
  3. כעת מחממים את המחבת עם מעט שמן.

    שלוליות תירס4
    טיפ: מומלץ לשמור את קלחי התירס שקניתם באריזתם המקורית, במגירה לאחסון ירקות, כדי לשמור על טריותם.

  4. מניחים מהתערובת כמות של כף על המחבת ליצירת שלוליות תירס.
  5. כשהחביתית משחימה ומתנפחת הופכים אותה לטיגון מצד שני.
  6. מגישים לצד ירקות חתוכים.

    שלוליות תירס 5
    שלוליות תירס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

הערות

  • מומלץ להשתמש בגבינת סקי היות והיא עשירה בסידן בהשוואה לגבינה לבנה רגילה.
  • בנוסף, מומלץ לבדוק ערכים תזונתיים של המוצרים שאתם קונים ולעשות בחירות מושכלות ובריאות.
tip

טיפ מקרר Hisense

שמירה של הקמח בדלת המקרר, תשמור עליו בטמפרטורה שטובה להכנת בצקים רגישים לחום כמו בצק פריך וגם תגן עליו מקלקול וחרקים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא רק לילדים: שלוליות תירס עשירות בסידן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות