לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש

מכירים את הקינוחים היפים והטעימים האלו שלוקח 10 דקות להכין? אז לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש הם בדיוק זה! מתכון קליל לקינוח מטריף
מכירים את הקינוחים היפים והטעימים האלו שלוקח 10 דקות להכין? אז לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש הם בדיוק זה! מתכון קליל לקינוח מטריף
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    645
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 644.6 קק״ל 2578.2 קק״ל
    פחמימות 88.9 גרם 355.6 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 310.6 מ״ג 1242.3 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 29.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 19.0 מ״ג 76.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    645
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 644.6 קק״ל 2578.2 קק״ל
    פחמימות 88.9 גרם 355.6 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 310.6 מ״ג 1242.3 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 29.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 19.0 מ״ג 76.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
חיה טבואדה
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. פורסים את התפוחים לחצאי ירח דקים ושמרים במים עם מעט מלח או לימון כדי לשמור על הצבע שלהם וכדי שלא ישחירו.
  3. בעזרת קורצן עוגיות מתאים יוצרים צורת לב מהבצק. מקפלים פנימה את הקצוות ליצירת שוליים נמוכים.
  4. מזלפים מעט דבש על הבצק ועליו מניחים את התפוחים בצורת מניפה מימין ומשמאל.
  5. מזלפים מעל עוד דבש.
  6. מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.

*מומלץ לפדר מעל אבקת סוכר ולאכול חם. בתאבון!

לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש1
לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות