לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש
מכירים את הקינוחים היפים והטעימים האלו שלוקח 10 דקות להכין? אז לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש הם בדיוק זה! מתכון קליל לקינוח מטריף
מכירים את הקינוחים היפים והטעימים האלו שלוקח 10 דקות להכין? אז לבבות בצק פריך במילוי תפוחי עץ ודבש הם בדיוק זה! מתכון קליל לקינוח מטריף
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 644.6 קק״ל 2578.2 קק״לפחמימות 88.9 גרם 355.6 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 310.6 מ״ג 1242.3 מ״גחלבון 7.5 גרם 29.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 19.0 מ״ג 76.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות645
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 644.6 קק״ל 2578.2 קק״לפחמימות 88.9 גרם 355.6 גרםשומן 29.0 גרם 115.9 גרםנתרן 310.6 מ״ג 1242.3 מ״גחלבון 7.5 גרם 29.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 19.0 מ״ג 76.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 645 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2חבילה או 1 עלה בצק פריך מתוק
-
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםפרוסים דק לצורת ירח
-
4 כפות דבש
-
1 ביצה Mלהברשה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את התפוחים לחצאי ירח דקים ושמרים במים עם מעט מלח או לימון כדי לשמור על הצבע שלהם וכדי שלא ישחירו.
- בעזרת קורצן עוגיות מתאים יוצרים צורת לב מהבצק. מקפלים פנימה את הקצוות ליצירת שוליים נמוכים.
- מזלפים מעט דבש על הבצק ועליו מניחים את התפוחים בצורת מניפה מימין ומשמאל.
- מזלפים מעל עוד דבש.
- מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
*מומלץ לפדר מעל אבקת סוכר ולאכול חם. בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את התפוחים לחצאי ירח דקים ושמרים במים עם מעט מלח או לימון כדי לשמור על הצבע שלהם וכדי שלא ישחירו.
- בעזרת קורצן עוגיות מתאים יוצרים צורת לב מהבצק. מקפלים פנימה את הקצוות ליצירת שוליים נמוכים.
- מזלפים מעט דבש על הבצק ועליו מניחים את התפוחים בצורת מניפה מימין ומשמאל.
- מזלפים מעל עוד דבש.
- מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
*מומלץ לפדר מעל אבקת סוכר ולאכול חם. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן