לביבות תירס והפתעות שילדים אוהבים מאוד!

מתכון מושלם של לביבות תירס עם הפתעות טעימות, מטוגנות בשמן זית איכותי שנותן עומק ואקסטרה טעם. ללקק את האצבעות!
מתכון מושלם של לביבות תירס עם הפתעות טעימות, מטוגנות בשמן זית איכותי שנותן עומק ואקסטרה טעם. ללקק את האצבעות!
  • נעמה רן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 601.5 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 118.6 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.2 גרם
    נתרן 256.8 מ״ג 3081.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.7 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 11.1 מ״ג 133.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.1 קק״ל 601.5 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 118.6 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.2 גרם
    נתרן 256.8 מ״ג 3081.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.7 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 11.1 מ״ג 133.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

רכות מבפנים ופריכות מבחוץ, לביבות מתקתקות שגם ילדים וגם מבוגרים טורפים. לגרסה עוקצנית יותר, ניתן להוסיף לתערובת 1/2 צ’ילי קצוץ דק וחופן כוסברה קצוצה. בונוס נוסף: טיגון בשמן זית הוא האופציה הבריאה לטיגון וגם מעניקה ללביבות אקסטרה טעם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

  1. מעבירים למעבד מזון את אחת מכוסות התירס ומעבדים למחית.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר מרכיבי הלביבות, מלבד הקמח, כולל כוס התירס הנוספת, ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה, נמנעים מערבוב יתר. אם העיסה רטובה, מוסיפים עוד קצת קמח.
  4. מכינים צלחת עם נייר סופג. מחממים מחבת עם שמן זית קלאסי לטיגון חצי עמוק. יוצרים לביבות בעזרת כף קפיצית או שתי כפות ומטגנים במשך 3 דקות מכל צד, עד הזהבה.
  5. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.
לביבות תירס יד מרדכי
לביבות תירס שילדים אוהבים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל וטלי צדקי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תירס והפתעות שילדים אוהבים מאוד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות