לדעת מה הילדים שלכם אוכלים: ארטיקים ביתיים מפירות טריים!
כשאנחנו יודעים מה הילדים שלנו מכניסים לפה, זה הרבה יותר קל לפנק אותם עם מתוקים, ארטיקים ושלל תופינים. מתכון לארטיקים ביתיים מפירות טריים
כשאנחנו יודעים מה הילדים שלנו מכניסים לפה, זה הרבה יותר קל לפנק אותם עם מתוקים, ארטיקים ושלל תופינים. מתכון לארטיקים ביתיים מפירות טריים
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.4 קק״ל 532.2 קק״לפחמימות 10.9 גרם 130.7 גרםשומן 0.1 גרם 1.6 גרםנתרן 0.4 מ״ג 4.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 3.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 62.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 62.4 מ״ג 748.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות44
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 44.4 קק״ל 532.2 קק״לפחמימות 10.9 גרם 130.7 גרםשומן 0.1 גרם 1.6 גרםנתרן 0.4 מ״ג 4.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 3.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 62.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 62.4 מ״ג 748.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 44 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים בבלנדר את התותים עם שליש מהיוגורט ומעט דבש (או מייפל) וטוחנים היטב. מעבירים לקערה ומנקים את מיכל הבלנדר.
- טוחנים את המנגו עם שליש נוסף מהיוגורט. ואת הקיווי עם שליש נוסף. (כיוון שצריך להקפיא בין לבין את הבלילות, ניתן להכין אותן מעט לפני הוצאת הבלילות הקפואות מהמקרר).
- יוצקים לסירוגין את שלוש הבלילות, לא משנה עם מה מתחילים, יוצקים מבלילת התות, מכניסים להקפאה.
- מוציאים, תוקעים בכל ארטיק מקל ויוצקים מבלילת המנגו, מכניסים להקפאה.
- מוצאים ויוצקים מבלילת הקיווי ומכניסים להקפאה
- בהקפאה האחרונה, משאירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
אופן הכנה
- שמים בבלנדר את התותים עם שליש מהיוגורט ומעט דבש (או מייפל) וטוחנים היטב. מעבירים לקערה ומנקים את מיכל הבלנדר.
- טוחנים את המנגו עם שליש נוסף מהיוגורט. ואת הקיווי עם שליש נוסף. (כיוון שצריך להקפיא בין לבין את הבלילות, ניתן להכין אותן מעט לפני הוצאת הבלילות הקפואות מהמקרר).
- יוצקים לסירוגין את שלוש הבלילות, לא משנה עם מה מתחילים, יוצקים מבלילת התות, מכניסים להקפאה.
- מוציאים, תוקעים בכל ארטיק מקל ויוצקים מבלילת המנגו, מכניסים להקפאה.
- מוצאים ויוצקים מבלילת הקיווי ומכניסים להקפאה
- בהקפאה האחרונה, משאירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
צריך שהפרות יהיו קפואים או שאפשר גם עם טרי?
אפשר עם פירות טריים
כמה זמן הקפאה בין לבין?
עד שהשכבה קפואה ואז מוסיפים את השכבה שמעליה.
נתתם לי רעיון מה להכין לילדים שלי
אני לא מצליחה להבין את הכמות של היוגורט. כתוב שני מכלים ו400 גרם, אבל אם אני משנה את הכמויות ה400 ג’ לא משתנה. אז כל מיכל זה 400 ג’?
1 מיכל יוגורט=200 גרם. המתכון עודכן ועכשיו כשמשנים כמויות ארטיקים, גם הכמות יוגורט בגרמים משתנה בהתאם.