סנו רקע

להשתבלל עם מאפה שבלולי שמרים עם קינמון

מתכון מעולה למאפה שהכי כיף לפתוח איתו את הבוקר, קבלו מתכון לשבלולי שמרים שיציף את הבית בריח מטורף של בצק שמרים חמאתי ורך וקינמוני מתוק
מתכון מעולה למאפה שהכי כיף לפתוח איתו את הבוקר, קבלו מתכון לשבלולי שמרים שיציף את הבית בריח מטורף של בצק שמרים חמאתי ורך וקינמוני מתוק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3639
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3639.2 קק״ל 3639.2 קק״ל
    פחמימות 668.1 גרם 668.1 גרם
    שומן 110.6 גרם 110.6 גרם
    נתרן 3660.3 מ״ג 3660.3 מ״ג
    חלבון 71.3 גרם 71.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 56.2 גרם 56.2 גרם
    כולסטרול 851.2 מ״ג 851.2 מ״ג
    סידן 377.4 מ״ג 377.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    3639
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3639.2 קק״ל 3639.2 קק״ל
    פחמימות 668.1 גרם 668.1 גרם
    שומן 110.6 גרם 110.6 גרם
    נתרן 3660.3 מ״ג 3660.3 מ״ג
    חלבון 71.3 גרם 71.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 56.2 גרם 56.2 גרם
    כולסטרול 851.2 מ״ג 851.2 מ״ג
    סידן 377.4 מ״ג 377.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


מלית


אופן הכנה

  1. שמים סנו סושי - שקיות זיפר L בתוך קערה תואמת ומעבירים לתוכה את כל מרכיבי הבצק. מוציאים את האוויר, סוגרים ולשים היטב את הבצק בתוך השקית. הופכים וממשיכים ללוש עד שכל המרכיבים מתערבבים, נטמעים ומתקבלת בצק אחיד. זה ייקח כ-4-5 דקות.
  2. משאירים בתוך השקית פתח קטן, מעבירים את השקית למקום חמים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה, מעבירים את הבצק שתפח מהשקית למשטח, לשים קצת ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מברישים את הבצק בחמאה רכה ומפזרים מעל את תערובת הסוכר החום והקינמון.
  5. מגלגלים את הבצק לרולדה הדוקה, ובעזרת סכין חדה חותכים ל-8 שבלולים.
  6. מסדרים את השבלולים בתוך תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים במגבת ומתפיחים עוד 30 דקות.
  7. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  8. מברישים את השבלולים בביצה טרופה ואופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה משחימה.

    מאפה שבלולי שמרים עם קינמון. צילום: שני הלוי
    מאפה שבלולי שמרים עם קינמון. צילום: שני הלוי

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להשתבלל עם מאפה שבלולי שמרים עם קינמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Dahlia pilossoff

    אפשר לוותר על שקית סנו ופשוט ללוש במיקסר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן וודאי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות