לחם סודה אירי ללא התפחה

שי-לי ליפא מכינה לחם סודה מהמטבח האירי בתבנית עגולה, כמו עוגה, בלי שמרים ובלי התפחה. אופים בבית בקלי קלות לכל המשפחה
שי-לי ליפא מכינה לחם סודה מהמטבח האירי בתבנית עגולה, כמו עוגה, בלי שמרים ובלי התפחה. אופים בבית בקלי קלות לכל המשפחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.3 קק״ל 2645.3 קק״ל
    פחמימות 113.2 גרם 452.8 גרם
    שומן 19.0 גרם 75.9 גרם
    נתרן 881.9 מ״ג 3527.6 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 107.2 מ״ג 428.9 מ״ג
    סידן 150.0 מ״ג 600.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 525.6 מ״ג 2102.5 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.3 קק״ל 2645.3 קק״ל
    פחמימות 113.2 גרם 452.8 גרם
    שומן 19.0 גרם 75.9 גרם
    נתרן 881.9 מ״ג 3527.6 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 107.2 מ״ג 428.9 מ״ג
    סידן 150.0 מ״ג 600.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 525.6 מ״ג 2102.5 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות ומשמנים את התבנית בתרסיס השמן.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מערבבים את הקמחים, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הרוויון, החמאה המומסת והביצה ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד (נזהרים לא ללוש יותר מדי).
  4. מניחים את הבצק בתבנית, חורצים איקס, מברישים את כיפת הבצק במעט מים ומפזרים את הגרעינים.
  5. אופים 10 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 30-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם סודה אירי ללא התפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות