לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 417.6 קק״ל 3340.9 קק״לפחמימות 69.6 גרם 557.0 גרםשומן 13.5 גרם 107.8 גרםנתרן 292.5 מ״ג 2340.2 מ״גחלבון 12.3 גרם 98.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרםשומן רווי 6.6 גרם 52.8 גרםכולסטרול 128.9 מ״ג 1031.3 מ״גסידן 196.3 מ״ג 1570.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 141.2 מ״ג 1129.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 417.6 קק״ל 3340.9 קק״לפחמימות 69.6 גרם 557.0 גרםשומן 13.5 גרם 107.8 גרםנתרן 292.5 מ״ג 2340.2 מ״גחלבון 12.3 גרם 98.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרםשומן רווי 6.6 גרם 52.8 גרםכולסטרול 128.9 מ״ג 1031.3 מ״גסידן 196.3 מ״ג 1570.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 141.2 מ״ג 1129.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 418 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1 חופן ענבים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חלמון, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 7-8 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק וקצת דביק. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מרכיבים, מתפיחים ואופים: מחלקים את הבצק ל-8 כדורים. משטחים בידיים כל כדור לעיגול וממלאים בכף גבינת ריקוטה. מניחים מעל הגבינה 2-3 חצאי ענבים. אוספים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים לקבלת כדור. מניחים את הכדורים בתבניות משומנות, כשהתפר כלפי מטה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים סוכר גבישי (אפשר סוכר רגיל במקום) ואופים 15 דקות, עד שהלחמניות זהובות וריחניות. מצננים מעט ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חלמון, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 7-8 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק וקצת דביק. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מרכיבים, מתפיחים ואופים: מחלקים את הבצק ל-8 כדורים. משטחים בידיים כל כדור לעיגול וממלאים בכף גבינת ריקוטה. מניחים מעל הגבינה 2-3 חצאי ענבים. אוספים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים לקבלת כדור. מניחים את הכדורים בתבניות משומנות, כשהתפר כלפי מטה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים סוכר גבישי (אפשר סוכר רגיל במקום) ואופים 15 דקות, עד שהלחמניות זהובות וריחניות. מצננים מעט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן