לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים

לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.6 קק״ל 3340.9 קק״ל
    פחמימות 69.6 גרם 557.0 גרם
    שומן 13.5 גרם 107.8 גרם
    נתרן 292.5 מ״ג 2340.2 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 98.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 52.8 גרם
    כולסטרול 128.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    סידן 196.3 מ״ג 1570.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 141.2 מ״ג 1129.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    418
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.6 קק״ל 3340.9 קק״ל
    פחמימות 69.6 גרם 557.0 גרם
    שומן 13.5 גרם 107.8 גרם
    נתרן 292.5 מ״ג 2340.2 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 98.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.3 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 52.8 גרם
    כולסטרול 128.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    סידן 196.3 מ״ג 1570.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 141.2 מ״ג 1129.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

זיגוג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חלמון, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 7-8 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק וקצת דביק. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מרכיבים, מתפיחים ואופים: מחלקים את הבצק ל-8 כדורים. משטחים בידיים כל כדור לעיגול וממלאים בכף גבינת ריקוטה. מניחים מעל הגבינה 2-3 חצאי ענבים. אוספים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים לקבלת כדור. מניחים את הכדורים בתבניות משומנות, כשהתפר כלפי מטה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  3. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  4. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים סוכר גבישי (אפשר סוכר רגיל במקום) ואופים 15 דקות, עד שהלחמניות זהובות וריחניות. מצננים מעט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות