הכי יפות בעולם! לחמניות סלק עם גבינה בולגרית

לא יאמינו לכם שהכנתם אותן לגמרי לבד! לחמניות סלק וגבינה מלוחה שאי אפשר להפסיק לאכול שמתאימות בדיוק לאירוח החלבי הבא שלכם
לא יאמינו לכם שהכנתם אותן לגמרי לבד! לחמניות סלק וגבינה מלוחה שאי אפשר להפסיק לאכול שמתאימות בדיוק לאירוח החלבי הבא שלכם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.0 קק״ל 3529.8 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 416.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 165.2 גרם
    נתרן 504.0 מ״ג 5039.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.5 גרם
    כולסטרול 31.0 מ״ג 310.4 מ״ג
    סידן 42.8 מ״ג 428.2 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 123.4 מ״ג 1233.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.0 קק״ל 3529.8 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 416.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 165.2 גרם
    נתרן 504.0 מ״ג 5039.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.5 גרם
    כולסטרול 31.0 מ״ג 310.4 מ״ג
    סידן 42.8 מ״ג 428.2 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 123.4 מ״ג 1233.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מגררים את הסלק בפומפייה.
  3. טורפים את הביצה.
  4. שמים את כל הרכיבים מלבד המלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומעבדים את הבצק כ-5 דקות. כשנוצר גוש בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד את הבצק כ-7 דקות, עד שנוצר בצק רך ומעט דביק.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומניחים להתפחה.
  6. אחרי 30 דקות מוציאים את האוויר באמצעות האגרופים, עוטפים שוב את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה שנייה של 60 עד 90 דקות.
  7. לאחר ההתפחה השנייה, קורצים 10 עיגולים מהבצק ומגלגלים ביד לכדורים עגולים.
  8. מניחים על התבנית, מברישים בביצה, מפזרים מעט שומשום, ומניחים להתפחה נוספת של 20-40 דקות.
  9. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  10. מברישים שוב את הלחמניות במעט ביצה טרופה ואופים עד שהלחמניות זהובות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי יפות בעולם! לחמניות סלק עם גבינה בולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רויטל ירו

    איך יוצא עם קמח כוסמין/מלא? אם טוב, יש מה לשנות/להוסיף במרכיבים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להמיר לקמח כוסמין אך להוסיף בזהירות את הנוזלים כי קמח כוסמין סופג פחות מים מקמח רגיל. קמח כוסמין מלא יהפוך את הלחמניות לדחוסות מדי לכן מומלץ להמיר עד 30% מהקמח בקמח כוסמין מלא.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות