ליאור שרף מציג: בראוניז פרווה יותר טעימים מגרסתם החלבית

בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
בראוניז פרווה נהדרים שאפילו טעימים יותר מהגרסה החלבית. אפשר להחליף ולשחק בסוגי השמנים וליצור גרסה אפילו קצת יותר בריאה לקינוח המושחת והמעולה הזה
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״ל
    פחמימות 311.4 גרם 311.4 גרם
    שומן 229.4 גרם 229.4 גרם
    נתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרם
    כולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״ג
    סידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3416.3 קק״ל 3416.3 קק״ל
    פחמימות 311.4 גרם 311.4 גרם
    שומן 229.4 גרם 229.4 גרם
    נתרן 1188.3 מ״ג 1188.3 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.1 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 44.8 גרם 44.8 גרם
    כולסטרול 594.2 מ״ג 594.2 מ״ג
    סידן 208.5 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1444.2 מ״ג 1444.2 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

ישנם קינוחים שאינם מאבדים מטעמם בתהליך “טרנספורמציה” בין חלבי לפרווה.

אחד מהם הוא הבראוניז, שלטעמי בגרסת הפרווה הוא טעים אפילו יותר וערכו התזונתי עולה על גרסת החלבי הרווית חמאה.

במרכיב השומן במתכון זה ניתן להשתמש בשמנים שונים כגון שמן זית, שמן קוקוס ואפילו שמן אבוקדו, שמנים אלה אינם מורגשים בטעם לאחר תהליך האפייה ונחשבים “בריאים” יותר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות, משמנים היטב את התבנית.
  2. במיקרו ממיסים יחד שוקולד ושמן לתערובת חלקה ואחידה.
  3. במיקסר יד מקציפים קלות כ-שלוש דקות ביצים וסוכר.
  4. מקפלים את הביצים לתערובת השוקולד.
  5. מוסיפים קמח, קקאו, מלח ותמצית וניל ומערבבים למסה אחידה.
  6. יוצקים את המסה לתבנית ואופים כ-25 דקות.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.

    בראוניז פרווה של ליאור שרף. צילום: ליאור שרף
    בראוניז פרווה של ליאור שרף. צילום: ליאור שרף

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ליאור שרף מציג: בראוניז פרווה יותר טעימים מגרסתם החלבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ריקי

    יצא מושלם!!! אגב, עשיתי עם סוכר חום במקום עם לבן

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, ריקי, תודה על השיתוף!

    Avatar
    תמקץר יעקובסון

    ליאור בעבר פירסמת מתכון לעוגיות לימון והמלצות בחום על לימונצז’נו שקנית במנזר אני נסעתי עם חברה במיוחד רכשתי שני בקבוקים מאוד מאכזב אין טעם לימוני בכלל רק טעם חזק של אלכוהול או שזה רום איך אפשר להכין אם זה עוגיות אם אין בכלל בזה לימון אשמח לתגובתך

    Avatar
    קארין קארין

    כל מתכון של ליאור יותר מוצלח מהקודם…

קטגוריות

אביזרים

תגיות