לכבוש ברגע: דג כבוש ביתי

חולים על דגים כבושים? אז זהו, לא חייבים לקנות אותם מוכנים במעדנייה היוקרתית! קבלו מתכון לדג כבוש נהדר בגרסתו הביתית
חולים על דגים כבושים? אז זהו, לא חייבים לקנות אותם מוכנים במעדנייה היוקרתית! קבלו מתכון לדג כבוש נהדר בגרסתו הביתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.1 קק״ל 1476.3 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 255.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.4 גרם
    נתרן 49047.5 מ״ג 196190.2 מ״ג
    חלבון 25.9 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״ג
    סידן 44.2 מ״ג 176.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 663.6 מ״ג 2654.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.1 קק״ל 1476.3 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 255.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.4 גרם
    נתרן 49047.5 מ״ג 196190.2 מ״ג
    חלבון 25.9 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״ג
    סידן 44.2 מ״ג 176.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 663.6 מ״ג 2654.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את המלח, הסוכר, התבלינים והשמיר קצוץ.

    מערבבים את המלח, הסוכר, התבלינים והשמיר קצוץ. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את המלח, הסוכר, התבלינים והשמיר קצוץ. צילום: שניר גואטה

  2. מכניסים את הדג לתבנית עם שוליים גבוהים יותר מגובה הדג כשהעור כלפי מטה, מכסים את הדג בתערובת המלח, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה.
    מכסים את הברמונדי עם התערובת כשהעור כלפי מטה. צילום: שניר גואטה
    מכסים את הדג עם התערובת כשהעור כלפי מטה. צילום: שניר גואטה

  3. לאחר ההשרייה במלח, מוציאים את הדג מהמלח ושוטפים היטב משאריות המלח.

    להוציא את הברמונדי מהמלח ולשטוף היטב. צילום: שניר גואטה
    להוציא את הברמונדי מהמלח ולשטוף היטב. צילום: שניר גואטה

  4. מייבשים את הדג היטב עם מגבת, פורסים דק ללא העור ובתיאבון.
  5. מומלץ לשמור את הדג הכבוש בשמן זית על מנת להאריך את אורך חיי המדף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לכבוש ברגע: דג כבוש ביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Jacob

    יש הרבה גירסאות להכנת דג כבוש או ומלוח, הבעיה היא , מתול מספר מתכונים אני לא יודע מה זמן ההמתנה לכבישה, פעם אומרים במתכון לא יותר מחצי שעה ופעם אחרת אומרים לילה שלם, מה נכון.?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ג’ייקוב, זה תלוי מה התוצאה הרצויה עבורך. ככל שעובר יותר זמן, הדג יותר כבוש – יותר מתרכך ומקבל טעמים של כבישה. ממליצה ללכת על גרסה שנראית לך טובה ומתאימה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות