לנשנש בסוכה: אצבעות תמרים ושוקולד

בלי תנור ובלי אפייה, פחות משעה ויש לכם את הקינוח הטבעוני המושלם, קבלו מתכון קל להכנה לאצבעות תמרים ושוקולד שגם הלא טבעוניים יבקשו את המתכון מכם
בלי תנור ובלי אפייה, פחות משעה ויש לכם את הקינוח הטבעוני המושלם, קבלו מתכון קל להכנה לאצבעות תמרים ושוקולד שגם הלא טבעוניים יבקשו את המתכון מכם
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.9 קק״ל 997.9 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 77.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 69.3 גרם
    נתרן 6.0 מ״ג 120.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 125.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 50.8 מ״ג 1016.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.9 קק״ל 997.9 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 77.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 69.3 גרם
    נתרן 6.0 מ״ג 120.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 21.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 125.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 50.8 מ״ג 1016.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


טופינג


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים תמרים, אגוזי מלך וחמאת בוטנים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק.

    מעבדים את הבצק עד לקבלת כדור אחיד. צילום: ספיר דהן
    מעבדים את הבצק עד לקבלת כדור אחיד. צילום: ספיר דהן

  2. מחלקים את הכדור לשניים, משטחים חלק אחד בשכבה דקה על תבנית אינגליש קייק.

    משטחים בשכבה דקה על תבנית אינגליש קייק. צילום: ספיר דהן
    משטחים בשכבה דקה על תבנית אינגליש קייק. צילום: ספיר דהן

  3. בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים.
  4. שופכים שכבה דקה של שוקולד מעל תערובת התמרים ששיטחנו בתבנית ומכניסים למקרר למשך כ- 5 דקות.

    שופכים שכבה דקה של שוקולד מעל תערובת התמרים ששיטחנו בתבנית. צילום: ספיר דהן
    שופכים שכבה דקה של שוקולד מעל תערובת התמרים ששיטחנו בתבנית. צילום: ספיר דהן

  5. משטחים מעל השוקולד את תערובת התמרים ששמרנו בצד, שופכים שכבה נוספת של שוקולד ומפזרים מעל מעט אגוזי מלך גרוסים גס.
  6. מכניסים למקרר למשך כ-30 דק’, חותכים לאצבעות דקות.

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • ניתן לוותר על בניית השכבות, ולגלגל לכדורים ואז לצפות בשוקולד.
  • חמאת הבוטנים לא מורגשת כל כך אך היא עוזרת "להדבקת התערובת".
  • את חטיפי התמרים שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לנשנש בסוכה: אצבעות תמרים ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    ענת כהן

    אשמח לדעת כמה זה כוס וחצי תמרים בגרמים (לא יכול להיות שזה 80 גרם!) והאם ניתן להשתמש בממרח תמרים במקום.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענת, לא מוזכר במתכון כמות של 80 גרם.
      אם את רוצה להשתמש בממרח תמרים, כדאי להשתמש בחצי כוס ולהוסיף 50 גרם אגוזים. זה לא יצא זהה למתכון הזה, כי פה משתמשים בתמרים שלמים מגולענים. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות