-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.0 קק״ל 4016.0 קק״לפחמימות 47.6 גרם 380.6 גרםשומן 29.6 גרם 236.6 גרםנתרן 217.4 מ״ג 1739.5 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.2 גרםשומן רווי 14.2 גרם 113.2 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 32.6 מ״ג 260.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 251.9 מ״ג 2014.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 502.0 קק״ל 4016.0 קק״לפחמימות 47.6 גרם 380.6 גרםשומן 29.6 גרם 236.6 גרםנתרן 217.4 מ״ג 1739.5 מ״גחלבון 10.3 גרם 82.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.2 גרםשומן רווי 14.2 גרם 113.2 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 32.6 מ״ג 260.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 251.9 מ״ג 2014.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה אספרגוס ופסטרמה
-
1 חבילה בצק עליםמופשר לפי הוראות היצרן
-
24 גבעולי אספרגוסים
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
8 פרוסות פסטרמה בטעם אווז בעישון עדין"עוף טוב" עם הסימון הירוק
הברשה
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח למלבן גדול, בערך כפול מהגודל המקורי, וחותכים אותו ל-8 ריבועים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
- מושחים את גבעולי האספרגוס בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
- מניחים את פרוסות הפסטרמה בטעם אווז מעל שלושה אספרגוסים ומגלגלים.
- מניחים את הפסטרמה המגולגלת על ריבוע בצק, מרימים שתי פינות מנוגדות, עוטפים אותם סביב האספרגוסים ולוחצים להידוק. ממשיכים עם יתר הבצק והאספרגוסים בפסטרמה.
- מסדרים את ריבועי הבצק בתבנית במרווחים ומברישים בביצה טרופה. מפזרים עוד קצת מלח ופלפל לפי הטעם ואופים 12-15 דקות להזהבה יפה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח למלבן גדול, בערך כפול מהגודל המקורי, וחותכים אותו ל-8 ריבועים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
- מושחים את גבעולי האספרגוס בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
- מניחים את פרוסות הפסטרמה בטעם אווז מעל שלושה אספרגוסים ומגלגלים.
- מניחים את הפסטרמה המגולגלת על ריבוע בצק, מרימים שתי פינות מנוגדות, עוטפים אותם סביב האספרגוסים ולוחצים להידוק. ממשיכים עם יתר הבצק והאספרגוסים בפסטרמה.
- מסדרים את ריבועי הבצק בתבנית במרווחים ומברישים בביצה טרופה. מפזרים עוד קצת מלח ופלפל לפי הטעם ואופים 12-15 דקות להזהבה יפה. מגישים מיד.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן