מאפינס בננה במילוי שוקולד תות

שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
שי-לי ליפא כבר לא מסתפקת במתכונים למאפינס רגילים, ואופה מאפינס בננה עם הפתעה מתוקה שמסתתרת בפנים - שוקולד במילוי תות שנמס באפייה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2464.1 קק״ל 2464.1 קק״ל
    פחמימות 378.4 גרם 378.4 גרם
    שומן 81.9 גרם 81.9 גרם
    נתרן 597.0 מ״ג 597.0 מ״ג
    חלבון 46.1 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 715.5 מ״ג 715.5 מ״ג
    סידן 387.3 מ״ג 387.3 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1655.2 מ״ג 1655.2 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2464.1 קק״ל 2464.1 קק״ל
    פחמימות 378.4 גרם 378.4 גרם
    שומן 81.9 גרם 81.9 גרם
    נתרן 597.0 מ״ג 597.0 מ״ג
    חלבון 46.1 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 715.5 מ״ג 715.5 מ״ג
    סידן 387.3 מ״ג 387.3 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1655.2 מ״ג 1655.2 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  3. מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה. בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
  4. מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל לקערת הבננות וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
  5. יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע קוביית שוקולד במילוי תות, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
  7. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס בננה במילוי שוקולד תות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות