מאפינס שקדים ודבש – ארוחת בוקר של שנה חדשה

מאפים שיעשו לכם בוקר מתוק במיוחד! מאפינס רכים ונימוחים עם דבש ושקדים קראנצ'יים וחמוציות, שהכי כיף לזלול עם הקפה של הבוקר או כשצריך בוסט אנרגיה במהלך היום
מאפים שיעשו לכם בוקר מתוק במיוחד! מאפינס רכים ונימוחים עם דבש ושקדים קראנצ'יים וחמוציות, שהכי כיף לזלול עם הקפה של הבוקר או כשצריך בוסט אנרגיה במהלך היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 296.5 קק״ל 3558.5 קק״ל
    פחמימות 45.6 גרם 546.7 גרם
    שומן 11.2 גרם 134.2 גרם
    נתרן 55.4 מ״ג 665.4 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 62.5 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 482.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 57.4 מ״ג 688.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 296.5 קק״ל 3558.5 קק״ל
    פחמימות 45.6 גרם 546.7 גרם
    שומן 11.2 גרם 134.2 גרם
    נתרן 55.4 מ״ג 665.4 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 62.5 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 482.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 57.4 מ״ג 688.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

קישוט


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם בקערה גדולה ללא מיקסר) מערבבים את הביצים עם הסוכר.
  2. מוסיפים בזרם דק את הדבש, החמאה המומסת, הווניל והרוויון וממשיכים לבחוש.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת השקדים ואבקת האפייה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים בפעמיים-שלוש עד איחוד.
  5. מוסיפים את החמוציות (אם אוהבים) לערבוב קצר עד שהן מפוזרות יפה בתערובת.
  6. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים את השקעים בתבנית (אפשר גם לשים בשקעים עטרות נייר למאפינס).
  7. מוזגים את התערובת לשקעים, מקשטים בשקדים פרוסים ומכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס זהובים ויפים מלמעלה וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם מעט פירורים לחים).
  8. מוציאים את המאפינס מהתנור ומוזגים על כל אחד מהם, בעודם חמים, כ-1 כף דבש.
  9. מחלצים מהשקעים לאחר צינון.

    מוזגים על כל אחד מהמאפינס, בעודם חמים, ככף דבש, מצננים ומחלצים
    מוזגים על כל אחד מהמאפינס, בעודם חמים, בערך כף דבש, מצננים ומחלצים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס שקדים ודבש – ארוחת בוקר של שנה חדשה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    Yehudit

    שלום? האם אפשר להכין את העוגה הזאת כמו עוגה אחת גדולה בתבנית עגולה (כמין עוגת יום הולדת)? או שזה עלול לא להאפות לי טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר בהחלט להכין את הבלילה ולאפות בתבנית אחת עגולה. אם נשארת בלילה אפשר להכין עוד כמה קאפקייקס קטנים. בהצלחה!

    Avatar
    Yehudit

    האם חובה לשים 3/4 כוס ריוויון או שמנת חמוצה? או אפשר בלי להכניס את זה למתכון??

      Avatar
      מערכת Foody

      כדאי להוסיף למתכון גם משום שהחמיצות עוזרת לתסיסת אבקת האפייה המסייעת בהתפחה וגם כי הרוייון/שמנת חמוצה מוסיפים עסיסיות למאפה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות