רקע הנמל

מגולגלות תמרים: העוגייה האהובה בגרסה חגיגית

מגולגלות תמרים משגעות ופריכות שלא תוכלו להפסיק לנשנש! העוגיות המוכרות והאהובות - הפעם בגרסה חגיגית וללא גלוטן
מגולגלות תמרים משגעות ופריכות שלא תוכלו להפסיק לנשנש! העוגיות המוכרות והאהובות - הפעם בגרסה חגיגית וללא גלוטן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 4675.7 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 337.2 גרם
    שומן 5.2 גרם 247.9 גרם
    נתרן 35.2 מ״ג 1688.1 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 43.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 147.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 358.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 61.3 מ״ג 2941.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 4675.7 קק״ל
    פחמימות 7.0 גרם 337.2 גרם
    שומן 5.2 גרם 247.9 גרם
    נתרן 35.2 מ״ג 1688.1 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 43.0 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 147.3 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 358.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 61.3 מ״ג 2941.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל בצק לעלה עגול בעובי חצי סנטימטר.
  4. ממלאים את המגולגלות: מורחים על כל עיגול בצק ממרח תמרים, ומפזרים מעל אגוזים קצוצים וקוקוס.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה (או סכין) את עיגול הבצק ל-16 משולשים שווים.
  6. מגלגלים כל משולש מהחלק החיצוני הרחב, כלפי פנים.
  7. ממשיכים באותו האופן עם שני עיגולי הבצק הנוספים, עד שנוצרות 48 עוגיות מגולגלות.
  8. מסדרים את המגולגלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. אופים בתנור במשך 12 דקות.
  10. לאחר שהעוגיות התקררו מעט, מפזרים עליהן אבקת סוכר ומגישים.

    מגולגלות תמרים 2
    מגולגלות תמרים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגולגלות תמרים: העוגייה האהובה בגרסה חגיגית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות