בוש קאבר דסקטופ

ווי שף! מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים

מנה שנשמעת גורמה לחלוטין אבל למעשה קלה מאין כמותה להכנה. מנת מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים שתגרוף מחמאות בלי סוף בארוחת החג
מנה שנשמעת גורמה לחלוטין אבל למעשה קלה מאין כמותה להכנה. מנת מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים שתגרוף מחמאות בלי סוף בארוחת החג
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    611
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 611.4 קק״ל 1834.1 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 204.9 גרם
    שומן 27.1 גרם 81.2 גרם
    נתרן 692.4 מ״ג 2077.1 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 154.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 120.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 87.4 מ״ג 262.3 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 28.6 מ״ג
    אשלגן 1786.9 מ״ג 5360.6 מ״ג
    אבץ 22.1 מ״ג 66.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    611
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 611.4 קק״ל 1834.1 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 204.9 גרם
    שומן 27.1 גרם 81.2 גרם
    נתרן 692.4 מ״ג 2077.1 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 154.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 31.2 גרם
    כולסטרול 120.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 87.4 מ״ג 262.3 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 28.6 מ״ג
    אשלגן 1786.9 מ״ג 5360.6 מ״ג
    אבץ 22.1 מ״ג 66.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצלים מקורמלים

מדליוני פילה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצלים: שמים במחבת את היין, הסוכר והחומץ הבלסמי ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מוסיפים את המלח ומערבבים.
  2. מסדרים את הבצלים בתוך המחבת עם החתך כלפי מטה ומבשלים בלי להזיז כ-15 דקות. הופכים בזהירות בעזרת מזלג וסכין או מלקחיים לצד השני, וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. מצננים. שומרים על שאריות הרוטב.
  3. מכינים את המדליונים: מתבלים את מדליוני הפילה במעט מלח גס ופלפל גרוס. מחממים מחבת לסטייקים וצולים את המדליונים על חום בינוני למשך דקה אחת מכל צד.
  4. מרכיבים את המנה: מניחים בכל צלחת הגשה 2 מדליוני פילה, 3-4 גבעולי אספרגוס ו-2 בצלים מקורמלים. מטפטפים מעל את שאריות רוטב היין האדום, מפזרים ענפי תימין ומגישים.

    מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים. נמרוד סונדרס.
    מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים. נמרוד סונדרס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ווי שף! מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סיגלית אלבז

    האם הבשר עבר יישון או תהליך אחר לפני?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סיגלית, כן, תוכלי לראות ברשימת המצרכים, מתחת למצרך של פילה הבקר שהבשר מיושן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות