-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 21.7 קק״ל 1083.6 קק״לפחמימות 2.0 גרם 100.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 1.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 2.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 5.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות22
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 21.7 קק״ל 1083.6 קק״לפחמימות 2.0 גרם 100.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 1.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 2.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 5.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 22 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומאפשרים להם להגיע לטמפרטורת החדר. זה לוקח בערך 15-20 דקות.
- מקציפים את החלבונים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה או עד שמתחיל להיווצר קצף.
- מוסיפים את הסוכר הלבן בזרם איטי לתוך המרנג, בזמן ההקצפה, וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה עד שנוצר קצף יציב ומבריק.
- מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות רק עד שאבקת הסוכר נטמעת.
- מוסיפים את מחית הוניל ומקציפים עוד דקה.
- מניחים נייר אפייה על תבנית תנור או על רשת התנור במידה ואופים בכמה מגשים ומזלפים נשיקות או מקלות ארוכים או מעין כוסות מרנג. אפשר גם להניח תלוליות שמנמנות על נייר האפייה ולזלף מעל ממרח שוקולד וטיפה לשייש אותו.
- אופים בחום של 80 מעלות במצב D4 במשך שעתיים או עד שהמרנג מתנתק בקלות מנייר האפייה. במידה ואין לכם מצב D4, אופים בטורבו ב-70 מעלות במשך 3-4 שעות.
אופן הכנה
- שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומאפשרים להם להגיע לטמפרטורת החדר. זה לוקח בערך 15-20 דקות.
- מקציפים את החלבונים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה או עד שמתחיל להיווצר קצף.
- מוסיפים את הסוכר הלבן בזרם איטי לתוך המרנג, בזמן ההקצפה, וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה עד שנוצר קצף יציב ומבריק.
- מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות רק עד שאבקת הסוכר נטמעת.
- מוסיפים את מחית הוניל ומקציפים עוד דקה.
- מניחים נייר אפייה על תבנית תנור או על רשת התנור במידה ואופים בכמה מגשים ומזלפים נשיקות או מקלות ארוכים או מעין כוסות מרנג. אפשר גם להניח תלוליות שמנמנות על נייר האפייה ולזלף מעל ממרח שוקולד וטיפה לשייש אותו.
- אופים בחום של 80 מעלות במצב D4 במשך שעתיים או עד שהמרנג מתנתק בקלות מנייר האפייה. במידה ואין לכם מצב D4, אופים בטורבו ב-70 מעלות במשך 3-4 שעות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לוותר על המחית וניל?
היי דניאלה, ניתן להשתמש בתמצית וניל
מה עם המחית ווניל ??? איפה ומתי שמים ?? מתכון לוקה בחסר. חבל שאינכם מדייקים בפרטים הכי חשובים
הי יעל, תודה על ההערה, המכון תוקן. מוסיפים את מחית הוניל דקה לפני סיום ההקצפה.