מה אוכלים בחופשת הקורונה? טורטייה כוסמת ירוקה

גם בבידוד אפשר לאכול בריא! עדי הררי מביאה לכם מתכון בריא וטעים לטורטיות מהירות מכוסמת ירוקה, ללא גלוטן, שאפשר למלא בכל מה שעולה על דעתכם
גם בבידוד אפשר לאכול בריא! עדי הררי מביאה לכם מתכון בריא וטעים לטורטיות מהירות מכוסמת ירוקה, ללא גלוטן, שאפשר למלא בכל מה שעולה על דעתכם
  • עדי הררי
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.1 קק״ל 328.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 44.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.8 גרם
    נתרן 580.7 מ״ג 2322.6 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 260.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.1 קק״ל 328.3 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 44.3 גרם
    שומן 3.2 גרם 12.8 גרם
    נתרן 580.7 מ״ג 2322.6 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 65.1 מ״ג 260.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

אני עדי, נטורופתית ואימא מלב השרון. אנחנו משפחה שאוהבת לאכול, ולאכול טוב ובריא.

חלק נרחב מהעבודה שלנו זה להדריך מטופלים לתזונה בריאה, לכן אנו כל הזמן מיצרים פתרונות פשוטים ומעניינים לארוחות.

את המתכון הזה כתבתי בקבוצת הפייסבוק חופשת קורונה – אז מה אוכלים היום? אתם מוזמנים גם לבשל איתנו ולהעביר את הזמן יחד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את הכוסמת בקערה עם מים במשך שלוש שעות. מסננים מנוזלים ובמעבד מזון/ בלנד טוחנים את הכוסמת עם 2.5 כוסות מים ושאר הרכיבים.
  2. מחממים מחבת (מומלצת מחבת נונסטיק) ובעזרת מצקת שופכים מהבלילה שנוצרה ויוצרים קרפים דקים.
  3. צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים (בערך 2 דקות) הופכים וצורבים עוד דקה מהצד השני. אין צורך לשמן את המחבת.

    צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים
    צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים

  4. מגישים עם איזה מילוי, סלט, מטבל שאוהבים.

    טורטייה כוסמת ירוקה. צילום: עדי הררי
    טורטייה כוסמת ירוקה. צילום: עדי הררי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה אוכלים בחופשת הקורונה? טורטייה כוסמת ירוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (42)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פז, תודה. שמחים שאת נהנית מהמתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      כמה ימים בודדים, עדיף עם נייר אפייה שמפריד ביניהם

      Avatar
      מערכת Foody

      מה מוזר?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות