מה נאכל בצהריים? חזה עוף עם אריסה וירקות קלויים

ארוחת צהריים שלמה בתבנית אחת בעשר דקות עבודה - חזה עוף עסיסי מתובל באריסה, אפוי בתנור עם עגבניות שרי ושום, ומוגש עם זיתים ובזיליקום רענן וריחני
ארוחת צהריים שלמה בתבנית אחת בעשר דקות עבודה - חזה עוף עסיסי מתובל באריסה, אפוי בתנור עם עגבניות שרי ושום, ומוגש עם זיתים ובזיליקום רענן וריחני
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 275.3 קק״ל 1101.1 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.3 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.6 גרם
    נתרן 8191.3 מ״ג 32765.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 12.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.0 מ״ג 108.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 183.0 מ״ג 732.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 275.3 קק״ל 1101.1 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.3 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.6 גרם
    נתרן 8191.3 מ״ג 32765.3 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 12.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.0 מ״ג 108.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 183.0 מ״ג 732.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את המים הפושרים עם המלח עד שכל המלח נמס. מכניסים את חזות העוף למי המלח, עוטפים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה (לא במקרר).
  2. מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מסננים את חזות העוף ממי המלח ומורחים על כל נתח של חזה עוף 2 כפות אריסה (משני צדי חזה העוף).
  4. מניחים את חזות העוף על התבנית המרופדת נייר, מפזרים את עגבניות השרי (שלמות) על גבי התבנית (לא על חזות העוף), חוצים את ראש השום (אין צורך לקלף) ומניחים את שני החצאים בתבנית כשהחלק עם הקליפה כלפי מטה.
  5. מזלפים על הכל שמן זית.
  6. מכניסים לתנור למשך רבע שעה. כעבור רבע שעה פותחים בזהירות את התנור ובעזרת סכין בודקים את מרכז חזה העוף. אם הוא עדיין ורדרד מחזירים לעוד 5 דקות בתנור.
  7. מוציאים מהתנור ומגישים עם זיתים שחורים ועלי בזיליקום טריים.

    מוציאים מהתנור ומגישים עם זיתים שחורים ועלי בזיליקום טריים
    מוציאים מהתנור ומגישים עם זיתים שחורים ועלי בזיליקום טריים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה נאכל בצהריים? חזה עוף עם אריסה וירקות קלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא חייב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות