מוכנים להתאהב? עוגת שוקולד ומוס קינדר לבן של בת חן דיאמנט

בת חן דיאמנט מכינה עוגת שוקולד עם שכבת מוס קינדר לבן! בא לנו לחזור להיות ילדים רק כדי לחגוג עם עוגה כזו, או שבעצם אפשר גם עכשיו?
בת חן דיאמנט מכינה עוגת שוקולד עם שכבת מוס קינדר לבן! בא לנו לחזור להיות ילדים רק כדי לחגוג עם עוגה כזו, או שבעצם אפשר גם עכשיו?
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5261
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5261.3 קק״ל 5261.3 קק״ל
    פחמימות 346.7 גרם 346.7 גרם
    שומן 407.7 גרם 407.7 גרם
    נתרן 1587.7 מ״ג 1587.7 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.6 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 242.7 גרם 242.7 גרם
    כולסטרול 2227.3 מ״ג 2227.3 מ״ג
    סידן 733.7 מ״ג 733.7 מ״ג
    ברזל 20.1 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 2360.9 מ״ג 2360.9 מ״ג
    אבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5261
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5261.3 קק״ל 5261.3 קק״ל
    פחמימות 346.7 גרם 346.7 גרם
    שומן 407.7 גרם 407.7 גרם
    נתרן 1587.7 מ״ג 1587.7 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 19.6 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 242.7 גרם 242.7 גרם
    כולסטרול 2227.3 מ״ג 2227.3 מ״ג
    סידן 733.7 מ״ג 733.7 מ״ג
    ברזל 20.1 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 2360.9 מ״ג 2360.9 מ״ג
    אבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת שוקולד

מוס קינדר לבן

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את עוגת השוקולד: שמים בסיר קטן את קוביות החמאה וממיסים על אש קטנה, כאשר החמאה נמסה מכבים את האש ומוסיפים את קוביות השוקולד וטורפים למסה חלקה.
  3. בקערה גדולה טורפים ביצים, חלמונים ותמצית וניל, מוסיפים בהדרגה את הסוכר (בשתי נגלות) וטורפים למסה תפוחה ואוורירית.
  4. מוסיפים את השוקולד לקערה וטורפים היטב.
  5. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח וטורפים עד למסה חלקה (שימו לב, לא לטרוף יותר מידי).

    צילום: בן חן דיאמנט
    צילום: בן חן דיאמנט

  6. משמנים מעט את התבנית, מניחים עליה נייר אפייה (חתוך לגודל התבנית), שופכים מעל את המסה שהכנו, ומכניסים לאפייה של כ-25 דקות (או עד כאשר ננעץ קיסם ויוצא עם פירורים לחים מעט)
  7. מצננים היטב את העוגה.
  8. מכינים את המוס: שמים את השמנת בקערת מעבד מזון ומקציפים עד לקבלת קצף נוקשה ויציב, מוסיפים את מחית הקינדר, טורפים מעט ומקפלים עד אשר המחית נטמעת בקצפת. שומרים בקירור את המוס עד לשימוש.

    צילום: בן חן דיאמנט
    צילום: בן חן דיאמנט

  9. מרכיבים את העוגה: שמים שקף מסביב לעוגה, שופכים את המוס מעל העוגה ומיישרים יפה וחלק, מקפיאים כשעתיים להתייצבות, לפני ההגשה מוציאים את העוגה כשעה וחצי מהפריזר למקרר ומפזרים גילופי שוקולד וסוכריות צבעוניות.
    צילום: בן חן דיאמנט
    צילום: בן חן דיאמנט

    צילום: בן חן דיאמנט
    צילום: בן חן דיאמנט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוכנים להתאהב? עוגת שוקולד ומוס קינדר לבן של בת חן דיאמנט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אולגה

    האם במקום ממרח, ניתן להעמיס שוקולד קינדר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אולגה, לא ניתן להחליף את הממרח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות