מוסקה חצילים של איילת הירשמן

מוסקה אתם אוהבים? אז קבלו מתכון קל להכנה של מוסקה חצילים עם רוטב ראגו בולונז, עלי בזיליקום טריים ופרוסות עגבנייה, שתשאיר לכם טעם של עוד!
מוסקה אתם אוהבים? אז קבלו מתכון קל להכנה של מוסקה חצילים עם רוטב ראגו בולונז, עלי בזיליקום טריים ופרוסות עגבנייה, שתשאיר לכם טעם של עוד!
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.4 קק״ל 409.4 קק״ל
    פחמימות 147.4 גרם 147.4 גרם
    שומן 68.5 גרם 68.5 גרם
    נתרן 8621.8 מ״ג 8621.8 מ״ג
    חלבון 80.0 גרם 80.0 גרם
    סיבים תזונתיים 113.3 גרם 113.3 גרם
    שומן רווי 65.7 גרם 65.7 גרם
    כולסטרול 65.7 מ״ג 65.7 מ״ג
    סידן 191.7 מ״ג 191.7 מ״ג
    ברזל 69.1 מ״ג 69.1 מ״ג
    אשלגן 3285.7 מ״ג 3285.7 מ״ג
    אבץ 67.9 מ״ג 67.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.4 קק״ל 409.4 קק״ל
    פחמימות 147.4 גרם 147.4 גרם
    שומן 68.5 גרם 68.5 גרם
    נתרן 8621.8 מ״ג 8621.8 מ״ג
    חלבון 80.0 גרם 80.0 גרם
    סיבים תזונתיים 113.3 גרם 113.3 גרם
    שומן רווי 65.7 גרם 65.7 גרם
    כולסטרול 65.7 מ״ג 65.7 מ״ג
    סידן 191.7 מ״ג 191.7 מ״ג
    ברזל 69.1 מ״ג 69.1 מ״ג
    אשלגן 3285.7 מ״ג 3285.7 מ״ג
    אבץ 67.9 מ״ג 67.9 מ״ג
    סגור

מוסקה חצילים פשוטה וקלה להכנה. את החצילים אופים בתנור ולאחר מכן מסדרים בתבנית עם שכבות של רוטב ראגו בולונז, עלי בזיליקום טריים ופרוסות עגבנייה, בתיבול קליל של שמן זית, מלח ופלפל. מנה עשירה בטעמים שמהווה ארוחה שלמה לכל המשפחה!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. אופים את החצילים בתנור: חותכים את החצילים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי של 1 ס”מ.
  2. מעבירים את פרוסות החצילים לקערה, מוסיפים את המלח ומשהים יחד כשעה כדי שיגירו נוזלים.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  4. מניחים את פרוסות החצילים על גבי התבנית בשכבה אחת, מתיזים עליהם את תרסיס שמן הזית ואופים בתנור במשך 25 דקות, עד שהם מזהיבים היטב. מוציאים את התבנית מהתנור.
  5. מרכיבים את המוסקה: מסדרים בתבנית שכבת חצילים אפויים ועליה שכבת ראגו בולונז, עלי בזיליקום ופרוסות עגבנייה מעל. מתבלים במלח ופלפל.
  6. מכסים בשכבת חצילים שנייה, ועליה עוד שכבת ראגו בולונז, עלי בזיליקום ופרוסות עגבנייה. שופכים מעט שמן זית מעל. מתבלים במלח ופלפל.
  7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.
  8. לפני ההגשה אפשר לפזר עלי בזיליקום טריים מעל.
עוד מתכונים עם חצילים שאתם חייבים להכין:
מוסקה חצילים של איילת הירשמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אלקה חפר

    לא ברור איך מכינים ראגו בולונז (אין הסבר)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות