מוס שוקולד קלאסי של ישראל אהרוני

מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.2 קק״ל 3572.6 קק״ל
    פחמימות 92.1 גרם 368.5 גרם
    שומן 53.4 גרם 213.7 גרם
    נתרן 206.8 מ״ג 827.4 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 31.5 גרם 126.2 גרם
    כולסטרול 377.3 מ״ג 1509.1 מ״ג
    סידן 87.2 מ״ג 348.8 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 490.1 מ״ג 1960.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    893
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.2 קק״ל 3572.6 קק״ל
    פחמימות 92.1 גרם 368.5 גרם
    שומן 53.4 גרם 213.7 גרם
    נתרן 206.8 מ״ג 827.4 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 54.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 31.5 גרם 126.2 גרם
    כולסטרול 377.3 מ״ג 1509.1 מ״ג
    סידן 87.2 מ״ג 348.8 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 490.1 מ״ג 1960.2 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס שוקולד


אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. מפרידים את הביצים.
  2. בקערה ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מרי. מוסיפים את הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
  4. לתוך קערת השוקולד מערבבים את החלמונים אחד אחד, עד שהם נבלעים בתערובת. עם לקקן מקפלים פנימה בעדינות את הקצף לתערובת אחידה.
  5. מעבירים את המוס לכלי הגשה ומקררים.
  6. לפני ההגשה מפזרים מעל דרך מסננת קטנה את הקקאו, מקשטים בתותים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוס שוקולד קלאסי של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות