מיונז ביתי מושלם במכשיר אחד בלבד
בכריכים, ברטבים לסלט, בהמבורגר או עם הצ'יפס, מיונז הוא הפתרון. כך מכינים אותו ללא חומרים משמרים, בטעם משודרג ובלי לשטוף כלים אחרי
בכריכים, ברטבים לסלט, בהמבורגר או עם הצ'יפס, מיונז הוא הפתרון. כך מכינים אותו ללא חומרים משמרים, בטעם משודרג ובלי לשטוף כלים אחרי
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 5.0 גרםשומן 39.4 גרם 315.4 גרםנתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 5.0 גרםשומן 39.4 גרם 315.4 גרםנתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמונים, השום, החרדל, החומץ, והמלח.
- בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
- תוך כדי ערבול, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
- טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמונים, השום, החרדל, החומץ, והמלח.
- בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
- תוך כדי ערבול, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
- טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי בנינגה ויצא פצצה!!!
איזה כיף לשמוע אורית