מי חריף מתוק שלי? פרגיות וברוקולי ברוטב סצ’ואן חריף מתוק

מחבת אחת שיש בה הכל! פרגיות עסיסיות וברוקולי טרי ברוטב סצ'ואן חריף מתוק ומלא טעמים. מגישים עם אורז לבן ונהנים מארוחה בכמה דקות בלבד
מחבת אחת שיש בה הכל! פרגיות עסיסיות וברוקולי טרי ברוטב סצ'ואן חריף מתוק ומלא טעמים. מגישים עם אורז לבן ונהנים מארוחה בכמה דקות בלבד
  • עדן טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    256
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.0 קק״ל 1024.0 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 86.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 71.9 גרם
    נתרן 250.7 מ״ג 1002.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 174.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 332.8 מ״ג 1331.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    256
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.0 קק״ל 1024.0 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 86.1 גרם
    שומן 18.0 גרם 71.9 גרם
    נתרן 250.7 מ״ג 1002.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.7 מ״ג 174.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 332.8 מ״ג 1331.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המשרה (רוטב).
  2. מחממים ווק או מחבת גדולה ושופכים אליה את השמן, כאשר השמן רותח מטגנים את הפרגיות עד שבשרן הופך לבן. מוסיפים את הברוקולי ואת הגמבה ומקפיצים כמה דקות.
  3. מוסיפים את הרוטב למחבת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהברוקולי מתחיל להיות רך יותר. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט ציר עוף.
  4. מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים עם אורז לבן.

    פרגיות וברוקולי ברוטב סצ'ואן. צילום: עדן טל
    פרגיות וברוקולי ברוטב סצ’ואן. צילום: עדן טל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מי חריף מתוק שלי? פרגיות וברוקולי ברוטב סצ’ואן חריף מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אתי אברמוביץ

    הברוקולי נראה סמרטוט. אם מדובר הברוקולי קפוא צריך לדאוג להפשיר אותו קודם, לגמרי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות