בלו-בנד - אופה את ההבדל באנר דסקטופ

מכניסים לגרנולה קצת עוגיות: עוגיות גרנולה מוש!

עוגיות גרנולה מושלמות, מלאות בבריאות וטעמים נפלאים, שמכינים בקלילות ובמהירות. מתכון בדוק שאתם חייבים לנסות ולא תצטערו - באחריות!
עוגיות גרנולה מושלמות, מלאות בבריאות וטעמים נפלאים, שמכינים בקלילות ובמהירות. מתכון בדוק שאתם חייבים לנסות ולא תצטערו - באחריות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.5 קק״ל 4287.6 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 539.7 גרם
    שומן 5.4 גרם 188.3 גרם
    נתרן 50.8 מ״ג 1777.5 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 111.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 458.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 53.4 מ״ג 1869.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 122.5 קק״ל 4287.6 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 539.7 גרם
    שומן 5.4 גרם 188.3 גרם
    נתרן 50.8 מ״ג 1777.5 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 111.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 40.1 גרם
    כולסטרול 14.5 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 458.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 53.4 מ״ג 1869.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון.
  2. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את חמאת הבוטנים, המזולה והסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת.
  4. מוסיפים את תערובת שיבולת השועל וממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק.
  5. מוסיפים את הצימוקים, השקדים והגרעינים ומערבבים שוב לבצק אחיד. מקררים למשך 30 דקות לפחות.
  6. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  7. מייצרים מהבצק המקורר כדורים בגודל רצוי ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. משטחים קלות.
  8. אופים כ-15 דקות עד להשחמה יפה. מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום.

    עוגיות גרנולה בלובנד צילום: שניר גואטה
    עוגיות גרנולה מעולות ומתפצחות צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מכניסים לגרנולה קצת עוגיות: עוגיות גרנולה מוש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות