מלאה בעצמה: כרובית במילוי בשר צלויה בתנור

כרובית ממולאת בתערובת בשר מתובל שצולים בתנור ומקבלים ממנה מנה שהיא ארוחה! כמה טעים ומרשים - ככה קל להכנה, מבטיחים
כרובית ממולאת בתערובת בשר מתובל שצולים בתנור ומקבלים ממנה מנה שהיא ארוחה! כמה טעים ומרשים - ככה קל להכנה, מבטיחים
  • עדי מרום
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.9 קק״ל 1379.6 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 80.4 גרם
    סוכר 13.4 גרם 53.7 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.8 גרם
    נתרן 762.5 מ״ג 3050.1 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 68.3 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 82.1 מ״ג 328.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 1098.2 מ״ג 4392.8 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    345
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 344.9 קק״ל 1379.6 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 80.4 גרם
    סוכר 13.4 גרם 53.7 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.8 גרם
    נתרן 762.5 מ״ג 3050.1 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 68.3 מ״ג 273.0 מ״ג
    סידן 82.1 מ״ג 328.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 1098.2 מ״ג 4392.8 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. משרים בקערה כרובית עם מים ומלח במשך חצי שעה ומסננים.
  2. חותכים מלמטה את השורש בזהירות, שהצורה של הכרובית לא תיפגע.
  3. מכינים את המילוי: מניחים בקערה את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, הכוסברה הקצוצה, הפפריקה, המלח, השמן וקמח המצה ולשים הכול יחד לתערובת אחידה.
  4. ממלאים את הכרובית בחלק התחתון בתערובת הבשר ומהדקים.
  5. מניחים את הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה כשהחלק התחתון כלפי מטה, מורחים מעל רוטב צ׳ילי מתוק, ברביקיו וטריאקי.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות חום עליון תחתון  למשך שעה.
  7. לאחר שמוציאים מהתנור ניתן להוסיף טריאקי מעל ולקשט עם בצל ירוק. תהנו!

    כרובית ממולאת. צילום: עדי מרום
    כרובית ממולאת. צילום: עדי מרום

הערות

  • ניתן לקשט בשומשום לפני ההכנסה לתנור או כשהכרובית מוכנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלאה בעצמה: כרובית במילוי בשר צלויה בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות