רקע הנמל

מלכת היופי: עוגת גבינה ללא אפייה עם הפתעת טראפלס

עוגת גבינה ללא אפייה עם הפתעת טראפלס שוקולד בשני צבעים. קבלו מתכון של שרית נובק לשדרוג העוגה המסורתית. תוצאה של קונדיטוריה מקצועית היישר מהמטבח הביתי
עוגת גבינה ללא אפייה עם הפתעת טראפלס שוקולד בשני צבעים. קבלו מתכון של שרית נובק לשדרוג העוגה המסורתית. תוצאה של קונדיטוריה מקצועית היישר מהמטבח הביתי
  • שרית נובק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7971
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7971.4 קק״ל 7971.4 קק״ל
    פחמימות 328.1 גרם 328.1 גרם
    שומן 635.5 גרם 635.5 גרם
    נתרן 610.8 מ״ג 610.8 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 396.3 גרם 396.3 גרם
    כולסטרול 466.5 מ״ג 466.5 מ״ג
    סידן 632.0 מ״ג 632.0 מ״ג
    ברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 2114.7 מ״ג 2114.7 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7971
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7971.4 קק״ל 7971.4 קק״ל
    פחמימות 328.1 גרם 328.1 גרם
    שומן 635.5 גרם 635.5 גרם
    נתרן 610.8 מ״ג 610.8 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 396.3 גרם 396.3 גרם
    כולסטרול 466.5 מ״ג 466.5 מ״ג
    סידן 632.0 מ״ג 632.0 מ״ג
    ברזל 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 2114.7 מ״ג 2114.7 מ״ג
    אבץ 9.5 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור

 

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית


אופן ההכנה

  1. מכינים את הטראפלס: קוצצים עם סכין חדה את השוקולד המריר ושוקולד החלב, כל אחד בנפרד, ומכניסים כל סוג לקערה נפרדת.
  2. מחממים בסיר 250 מ”ל מהשמנת המתוקה עם 2 כפיות תמצית וניל ומביאים לסף רתיחה.
  3. שופכים חצי כוס מהשמנת החמה על כל אחד מהשוקולדים ומערבבים היטב לתערובת חלקה ואחידה.
  4. מכניסים להתייצבות במקרר למשך כשעה.
  5. מוציאים את השוקולדים שהתייצבו מהמקרר, מוסיפים לכל אחד ½ כוס נוספת של שמנת מתוקה ומקציפים במיקסר עד לקבלת קרם רך.
  6. מזלפים את הקרמים, כל אחד בנפרד, לתוך תבניות סיליקון בצורת כדורים ומקפיאים.
  7. מכינים את הבסיס: טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים עם הקקאו והסוכר לפירורים דקים.
  8. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
  9. מהדקים בתוך רינג בקוטר 16 ס”מ שמונח על נייר אפיה ומכניסים להתייצבות במקרר.
  10. מכינים את המלית: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והווניל לקצפת רכה.
  11. מוסיפים את גבינת המסקרפונה והשמנת החמוצה ומערבבים היטב.
  12. ממיסים את הג’לטין במיקרו למשך כ-10 שניות ומוסיפים לתערובת השמנת. מערבבים היטב.
  13. מרכיבים את העוגה: מניחים את הבסיס בתוך תבנית מתפרקת בקוטר 18 ס”מ עם שקף בדפנות.
  14. מניחים מעל בסיס הביסקוויטים שהתייצב שליש מעיגולי הטראפלס שהקפאנו.
  15. שופכים מעל הטראפלס חצי מתערובת הגבינה ומיישרים בעזרת מרית.
  16. מכניסים למשך כרבע שעה למקפיא להתייצבות.
  17. מוציאים מהמקפיא ומסדרים מעל הגבינה שכבת טראפלס נוספת.
  18. מכסים בשארית תערובת הגבינה, מיישרים ומכניסים שוב להתייצבות במקרר.
  19. כשהעוגה מוכנה ויציבה מניחים מעל עוד מכדורי הטראפלס ושומרים בקירור עד להגשה.

    עוגת גבינה עם הפתעת טראפלס 3
    מלכת היופי של עוגות הגבינה: עוגת גבינה קרה עם הפתעת טראפלס. צילום: שרית נובק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלכת היופי: עוגת גבינה ללא אפייה עם הפתעת טראפלס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    אורלי

    העוגה פשוט מושלמת!!! שרית נובק אלופה

    Avatar
    Limor Sharabi

    את הבסיס בקוטר 16 וכל העוגה בקוטר 18?

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן.

      Avatar
      בלהה שוק

      במידה ומשתמשים בגבינת שמנת 25% ולא במסקרפונה האם צריך להגדיל את כמות הג’לטין כדי שתהיה יציבה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא.

      Avatar
      בלהה שוק

      אם משתמשים בגבינת שמנת 25% ולא במסקרפונה האם יש צורך להגדיל את כמות הג’לטין לייצב את העוגה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות