רקע הנמל

ממתק פאדג’ ללא גלוטן: בשני צבעים וטעמים מושלמים!

ממתק פאדג' בשילוב הטעמים המושלם של שוקולד וחמאת בוטנים. פשוט לא תאמינו כמה קל להגיע בבית לממתק רך, קרמי ועשיר. וזה עוד בלי לדבר על הטעם הממכר!
ממתק פאדג' בשילוב הטעמים המושלם של שוקולד וחמאת בוטנים. פשוט לא תאמינו כמה קל להגיע בבית לממתק רך, קרמי ועשיר. וזה עוד בלי לדבר על הטעם הממכר!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5155.3 קק״ל 5155.3 קק״ל
    פחמימות 604.5 גרם 604.5 גרם
    שומן 266.3 גרם 266.3 גרם
    נתרן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״ג
    חלבון 103.7 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 38.9 גרם 38.9 גרם
    שומן רווי 143.2 גרם 143.2 גרם
    כולסטרול 362.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    סידן 2042.9 מ״ג 2042.9 מ״ג
    ברזל 31.0 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 5488.9 מ״ג 5488.9 מ״ג
    אבץ 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5155.3 קק״ל 5155.3 קק״ל
    פחמימות 604.5 גרם 604.5 גרם
    שומן 266.3 גרם 266.3 גרם
    נתרן 1345.8 מ״ג 1345.8 מ״ג
    חלבון 103.7 גרם 103.7 גרם
    סיבים תזונתיים 38.9 גרם 38.9 גרם
    שומן רווי 143.2 גרם 143.2 גרם
    כולסטרול 362.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    סידן 2042.9 מ״ג 2042.9 מ״ג
    ברזל 31.0 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 5488.9 מ״ג 5488.9 מ״ג
    אבץ 21.1 מ״ג 21.1 מ״ג
    סגור

ממתק פאדג’ בשני צבעים, בטעמי שוקולד וחמאת בוטנים, יאמי! ממתק רך ומתמסר, מושחת ועשיר: אבל אל תתנו לשום דבר מזה לעצור אתכם, כל מה שצריך מהמעדן זה ביס אחד שסוגר את הפינה של המתוק. וכמה קל להכין את זה בבית, כבר אמרנו?

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


פאדג' שוקולד

פאדג' חמאת בוטנים


אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה.
  2. מכינים את שכבת פאדג’ שוקולד: מבשלים בסיר קטן את השוקולד והחלב המרוכז על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס.
  3. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את פאדג’ השוקולד לתבנית ומיישרים בעזרת מרית.
  5. מעבירים לקירור של 10 דקות לפחות במקפיא.
  6. בינתיים, מכינים שכבת פאדג’ חמאת בוטנים: מבשלים בסיר את החמאה וחמאת הבוטנים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב.
  7. מוסיפים את החלב המרוכז והמלח ומערבבים היטב.
  8. מבשלים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות נוספות עד שהתערובת מסמיכה.
  9. מוציאים את התבנית עם שכבת השוקולד מהמקפיא ויוצקים מעל את תערובת חמאת הבוטנים.
  10. מיישרים ומצננים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר במשך שעתיים לפחות, או עד שהשכבה העליונה מתייצבת לחלוטין.
  11. מוציאים את הפאדג’ מהתבנית, מורידים ממנו את נייר האפייה.
  12. חותכים לקוביות בגודל רצוי ומגישים או שומרים בכלי אטום במקרר.

    פאדג' 2
    פאדג’. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממתק פאדג’ ללא גלוטן: בשני צבעים וטעמים מושלמים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    סברינה

    ניתן להחליף את החלב המרוכז במשהו אחר, למשל שמנת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סברינה, לא, יש לחלב המרוכז מרקם אחר שהכרחי למתכון הזה

    Avatar
    חיה שטיינהויז

    איך ניתן לשמור לזמן ממושך יותר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אולי ניתן לשמור במקפיא, לא מומלץ, אם ניסית ויצא טוב אחרי הקפאה, עדכני!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות