מנה במחבת אחת: פילה דג אסיאתי עם עגבניות צלויות ותרד

מנה נפלאה ומזינה ב-10 דקות ובמחבת אחת! שגב משה במתכון משגע לדג לבן בנוסח אסיאתי עם תוספת של תרד ועגבניות שמבשלים באותה המחבת
מנה נפלאה ומזינה ב-10 דקות ובמחבת אחת! שגב משה במתכון משגע לדג לבן בנוסח אסיאתי עם תוספת של תרד ועגבניות שמבשלים באותה המחבת
  • משה שגב
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.4 קק״ל 722.8 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 9.7 גרם
    שומן 21.5 גרם 43.0 גרם
    נתרן 408.9 מ״ג 817.8 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 71.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 76.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 865.6 מ״ג 1731.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.4 קק״ל 722.8 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 9.7 גרם
    שומן 21.5 גרם 43.0 גרם
    נתרן 408.9 מ״ג 817.8 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 71.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 172.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 76.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 865.6 מ״ג 1731.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הדגים על הצד של העור, מתבלים במעט מלח.
  2. מוסיפים את העגבניות, השום והג׳ינג׳ר, מוסיפים כפית סוכר ומכסים את המחבת.
  3. ממשיכים לבשל 3 דקות ומוסיפים את התרד, הנבטים והכוסברה.
  4. מוסיפים כף שמן שומשום וכף שמן צ׳ילי, סוחטים חצי לימון ומזיזים מעט את המחבת ככה שהוטב יעטוף הכל היטב.
  5. מגישים לצד איזו תוספת שאוהבים!

    דג אסייתי של שגב. צילום: שגב משה
    דג אסיאתי של שגב. צילום: שגב משה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה במחבת אחת: פילה דג אסיאתי עם עגבניות צלויות ותרד

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Sarit Pery

    מעולה ?

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    רות הופקינס

    הכנתי את המנה 3 פעמים והיה מושלם בכל פעם גם כשלא הוספתי סוכר..כל מי שאכל רצה עוד חג שמח ותודה רבה על המתכון לשף שגב

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על השיתוף, רות! משמח לקרוא!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה ושבת שלום(:

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה (: בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות