מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף: פאי רועים אוסטרלי מושלם

אתם פשוט חייבים להכין בעצמכם! מתכון של פאי רועים אוסטרלי טעים בטירוף - מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף
אתם פשוט חייבים להכין בעצמכם! מתכון של פאי רועים אוסטרלי טעים בטירוף - מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף
  • ורד ג'ייקובס
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 889.0 קק״ל 4445.2 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 244.0 גרם
    שומן 57.1 גרם 285.3 גרם
    נתרן 636.1 מ״ג 3180.7 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 181.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 68.3 גרם
    שומן רווי 38.6 גרם 193.2 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 67.2 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״ג
    ברזל 14.1 מ״ג 70.3 מ״ג
    אשלגן 163.7 מ״ג 818.3 מ״ג
    אבץ 16.8 מ״ג 84.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 889.0 קק״ל 4445.2 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 244.0 גרם
    שומן 57.1 גרם 285.3 גרם
    נתרן 636.1 מ״ג 3180.7 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 181.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 68.3 גרם
    שומן רווי 38.6 גרם 193.2 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 67.2 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״ג
    ברזל 14.1 מ״ג 70.3 מ״ג
    אשלגן 163.7 מ״ג 818.3 מ״ג
    אבץ 16.8 מ״ג 84.0 מ״ג
    סגור

היא היממה את השופטים עם הצחוק המתגלגל שלה, אבל כשהם טעמו את המנה שלה הם בכלל התאהבו בה! ורד ג’ייקובס הפתיעה במאסטר שף עם פאי רועים אוסטרלי שמכינים מבצק עלים נהדר תוצרת בית ותערובת בשר רך ופטריות מוקפצות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בשר

הברשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה במשך 20 שניות את כל מרכיבי הבצק לאיחוד: אמורה להתקבל בלילה ולא תערובת במרקם בצק. מוציאים את הבלילה מהמיקסר ומניחים על משטח מקומח. יוצרים מהעיסה מלבן בעזרת הידיים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. מכינים את הבשר: מקמחים את קוביות הבשר בקורנפלור ומחממים כף שמן זית בסיר קדירה. מטגנים את הבשר בסיר בכמויות קטנות ומוציאים לקערה. מוסיפים עוד כפית שמן זית לסיר ומטגנים את הבצל, השום, עלי הדפנה והפלפל האנגלי 5 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהבצל שקוף.
  3. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ורוטב הווסטרשייר ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הבשר, הבירה, המים והטימין. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך. מבשלים את הבשר כשעה-שעה וחצי, וכשהבשר רך, מגבירים מעט את הלהבה, מצמצמים את הנוזלים למרקם ריבה ומכבים את הלהבה.
  4. במחבת נפרדת מקפיצים את הפטריות עם כפית שמן זית במשך כמה דקות, מוסיפים אותן לסיר הבשר עם הרוטב המצומצם ומערבבים. מצננים.
  5. מרדדים את הבצק במערוך בצורתו המלבנית. מקמחים כדי שהבצק לא יידבק ומקפלים לחצי. מרדדים שוב וחוזרים על הפעולה 5 פעמים. אחרי הקיפולים מכניסים את הבצק למקרר לחצי שעה נוספת. לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל-5 חתיכות במשקל 100 גרם האחת, וחוצים כל חתיכה לשתיים. מרדדים כל חתיכה למעט יותר מגודל תבניות פאי בקוטר 13 ס”מ (ניתן גם להשתמש ברינגים).
  6. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  7. מרכיבים את הפאי: שמים חתיכת בצק מרודדת אחת בכל תבנית פאי, ממלאים בתערובת הבשר והפטריות ומכסים בחתיכת בצק מרודדת נוספת. חותכים את הקצוות ומהדקים את השוליים, אפשר להדק עם מזלג. חורצים חתך קטן בחלק העליון של הבצק ליציאת אדים בזמן האפייה.
  8. מברישים את מעטפת הבצק בחלמון טרוף ואופים בתנור 35 דקות להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף: פאי רועים אוסטרלי מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עליזה עוז

    במה אפשר להחליף את הנטורינה קוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      במרגרינה/ מחמאה

    Avatar
    שחר שיליאן

    שלום. במה אפשר להחליף בבקשה את רוטב הווסטרשר ואת הבירה?

      Avatar
      מערכת Foody

      את שני המצרכים לא מומלץ להחליף (האלכוהול מתאדה מהבירה), אך בכל אופן את רוטב הווסטרשר ניתן להחליף ברוטב ברביקיו או בקטשופ.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות