מסעדה סינית בבית: קוביות טופו פריכות ברוטב שום חרפרף

מתכון קוביות טופו ברוטב נפלא לארוחת צהריים זריזה. תוך דקות יש לכם ארוחה ממש כמו במסעדה, רק תדאגו לכם למקלות אכילה!
מתכון קוביות טופו ברוטב נפלא לארוחת צהריים זריזה. תוך דקות יש לכם ארוחה ממש כמו במסעדה, רק תדאגו לכם למקלות אכילה!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.5 קק״ל 870.0 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 39.4 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.6 גרם
    נתרן 110.9 מ״ג 443.6 מ״ג
    חלבון 13.6 גרם 54.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 65.3 מ״ג 261.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.5 קק״ל 870.0 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 39.4 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.6 גרם
    נתרן 110.9 מ״ג 443.6 מ״ג
    חלבון 13.6 גרם 54.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 65.3 מ״ג 261.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

לסינים יש שלל מנות על טהרת הטופו, הרבה מהן חריפות. רוטב השום החרפרף מומלץ והולך מעולה גם עם חלבון אחר או ירקות, אבל הכי מתאים לטופו ולחובבי הטעמים האסיאתיים העזים. הכינו את המתכון ותוכלו ליהנות ממנת חלבון לצד אורז לבן, שתעשה לכם את היום ותגרום לכם להתאהב בטופו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הטופו: בעזרת מגבת, מייבשים היטב את הטופו מנוזלים.
  2. חותכים את הטופו לקוביות בגודל של 2 ס״מ ומניחים בקערה.
  3. שופכים מעליו את הקורנפלור ומערבבים היטב, כך שכל קוביית טופו תצופה מכל הצדדים.
  4. מחממים מחבת על כיריים ומוסיפים את שמן השומשום. מטגנים היטב את קוביות הטופו, עד שהן פריכות ושחומות היטב מכל הצדדים.
  5. בינתיים בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל את קוביות הטופו הפריכות.
  6. ממשיכים לערבב את הטופו ברוטב במשך דקה- שתיים עד שהרוטב מסמיך ומצפה את קוביות הטופו.
  7. מקשטים בשומשום ומגישים מיד לצד אורז לבן.

הערות

  • רצוי להגיש לצד אורז לבן ולקשט בשומשום שחור או בצל ירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מסעדה סינית בבית: קוביות טופו פריכות ברוטב שום חרפרף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דורין, איך יצא מלוח? מרוטב הסויה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות