מעמול פיסטוקים

עוגיות מעמול במילוי פיסטוקים אלה עוגיות רכות ונימוחות, יפהפיות ובעלות צורה מיוחדת, שמשיגים בקלות עם כלי פטנט, שנמסות בפה ומלאות בטעם פיסטוק נהדר
עוגיות מעמול במילוי פיסטוקים אלה עוגיות רכות ונימוחות, יפהפיות ובעלות צורה מיוחדת, שמשיגים בקלות עם כלי פטנט, שנמסות בפה ומלאות בטעם פיסטוק נהדר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.4 קק״ל 4403.0 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 550.0 גרם
    שומן 4.7 גרם 285.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 35.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 92.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 8.2 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 379.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 50.1 מ״ג 3005.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.4 קק״ל 4403.0 קק״ל
    פחמימות 9.2 גרם 550.0 גרם
    שומן 4.7 גרם 285.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 35.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 92.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 8.2 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 379.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 50.1 מ״ג 3005.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים מי ורדים ומעבדים רק עד שמתקבל בצק חלק.
  2. מכינים את המלית: קוצצים פיסטוקים. מערבבים יחד את הפיסטוקים עם סוכר, חמאה ומי זהר. ניתן להוסיף מעט קינמון, אם אוהבים.
  3. מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות. צובטים מהבצק פיסות בגודל אגוז מלך ומגלגלים לכדורים. יוצרים שקע עמוק בכל כדור בעזרת האצבע, וממלאים בכפית שטוחה מהמלית. סוגרים את הבצק מסביב למלית לקבלת כדור ממולא. בעזרת פינצטה מיוחדת למעמול צובטים את הבצק מסביב ומלמעלה בצפיפות. מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-12 דקות, עד שהמעמולים זהובים בתחתית ורק מתחילים להזהיב מלמעלה. מצננים לחלוטין.
  5. לפני ההגשה מקשטים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מעמול פיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    חן וזה

    היי קרין המהממתת ..שאלה , מדוע לא השתמשת גם בסולת זה ככ מוסיף למעמול..אנחנו בעדה הסורית כמעט כל בצק המעמול שלנו מושתת על הסולת!..זה נורא נורא מוסיף!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות