משק ויילר רקע

מקלות שניצל טופו פריכים עם מטבל ממכר!

במצב רוח לנשנוש? קבלו מתכון של מקלות שניצל טופו, בתוספת מטבל ורוד וטבעוני על טהרת הקשיו. כנסו למטבח והכינו לכם חטיף מושלם
במצב רוח לנשנוש? קבלו מתכון של מקלות שניצל טופו, בתוספת מטבל ורוד וטבעוני על טהרת הקשיו. כנסו למטבח והכינו לכם חטיף מושלם
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    432
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 432.0 קק״ל 6047.6 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 193.8 גרם
    שומן 40.7 גרם 570.1 גרם
    נתרן 260.6 מ״ג 3648.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 47.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 281.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 150.2 מ״ג 2103.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    432
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 432.0 קק״ל 6047.6 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 193.8 גרם
    שומן 40.7 גרם 570.1 גרם
    נתרן 260.6 מ״ג 3648.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 47.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 281.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 150.2 מ״ג 2103.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור

שניצל טופו בצורת מקלות שיהיה חביב במיוחד אפילו על אוהבי הבשר. בזכות הטיגון בבלילה, הטופו נשאר רך מבפנים ופריך מבחוץ ויחד עם ממרח הסלק והקשיו, קיבלתם ארוחה שמתאימה לצהריים ולערב כאחד ועשירה בחלבון ומרכיבים מזינים ומשביעים. שווה לנסות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מטבל קשיו סלק

בלילה

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את המטבל: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או בלנדר חזק למטבל אחיד וחלק. אם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מים.
    שומרים בצד להגשה.
  2. מסננים את הטופו, מייבשים קלות וחותכים למקלות בגודל רצוי.
  3. מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את חלב הסויה וחומץ או מיץ לימון ומשאירים בצד ל-5 דקות.
  4. מוסיפים את הקמח או הקורנפלור והמלח ומערבבים לבלילה אחידה וחלקה. מכינים קערה נוספת שטוחה עם פירורי לחם.
  5. מחממים שמן במחבת.
  6. טובלים את מקלות הטופו חומוס בבלילה ומנערים את העודפים. מגלגלים כל מקל בפירורי לחם לציפוי מרבי.
  7. מטגנים את המקלות מכל הצדדים להזהבה יפה.
  8. מגישים את המקלות עם ספייסי מיונז טבעוני ומטבל קשיו סלק.

    שניצל טופו מקלות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    מקלות שניצל טופו. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל

 

הערות

  • ניתן להגיש עם ספייסי מיונז טבעוני או כל מטבל אחר שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקלות שניצל טופו פריכים עם מטבל ממכר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות