מקפיץ את הלב: נודלס עם נתחי דג וירקות

ארוחת צהריים או ערב חמה וטעימה שילדים אוהבים! אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי דג, גזר, כרוב ובצל לבן וירוק צרובים במחבת, ברוטב אסייתי
ארוחת צהריים או ערב חמה וטעימה שילדים אוהבים! אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי דג, גזר, כרוב ובצל לבן וירוק צרובים במחבת, ברוטב אסייתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 287.7 קק״ל 1150.7 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 141.7 גרם
    שומן 5.3 גרם 21.1 גרם
    נתרן 559.9 מ״ג 2239.5 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 96.1 מ״ג 384.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 821.1 מ״ג 3284.4 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 287.7 קק״ל 1150.7 קק״ל
    פחמימות 35.4 גרם 141.7 גרם
    שומן 5.3 גרם 21.1 גרם
    נתרן 559.9 מ״ג 2239.5 מ״ג
    חלבון 22.4 גרם 89.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 96.1 מ״ג 384.4 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 821.1 מ״ג 3284.4 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נודלס

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: במחבת חמה מטגנים מעט שום וג’ינג’ר. מוספים את שאר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה, ברגע שהנוזל רתח מורידים מהאש.
    מטגנים במחבת שום וג'ינג'ר. צילום: שניר גואטה
    מטגנים במחבת שום וג’ינג’ר. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה. צילום: שניר גואטה

  2. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  3. במקביל צורבים במחבת חמה מאוד את נתחי הדג ואת הירקות (לא לערבב או להזיז הרבה, אנחנו רוצים לקבל צריבה).

    צורבים במחבת את נתחי הברמונדי והירקות. צילום: שניר גואטה
    צורבים במחבת את נתחי הברמונדי והירקות. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את האטריות ברגע שהגזרים מתחילים מעט להתרכך (לא עד הסוף) ומיד מוסיפים את הרוטב, מערבבים מעט עד שהרוטב עוטף את כל המוקפץ שלנו.
    מוסיפים את האטריות ברגע שהגזר התרכך. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את האטריות ברגע שהגזר מתחיל להתרכך. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים גם את הרוטב. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים גם את הרוטב. צילום: שניר גואטה

  5. מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק ושומשום קלוי.

    מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק ושומשום קלוי. צילום: שניר גואטה
    מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק ושומשום קלוי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקפיץ את הלב: נודלס עם נתחי דג וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כל הכבוד! נשמע מעולה!!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות