מרק וון טון עם כיסונים במילוי עוף

ישראל אהרוני מכין מנה שתחמם לכם את החורף - מרק וון טון מהמטבח הסיני עם כיסונים עדינים במילוי עוף. מתבלים את המרק בג'ינג'ר ובשמן שומשום ונהנים מארוחה אסיאתית
ישראל אהרוני מכין מנה שתחמם לכם את החורף - מרק וון טון מהמטבח הסיני עם כיסונים עדינים במילוי עוף. מתבלים את המרק בג'ינג'ר ובשמן שומשום ונהנים מארוחה אסיאתית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 570.0 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 36.3 גרם
    סוכר 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן 4.9 גרם 29.4 גרם
    נתרן 361.5 מ״ג 2168.9 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 210.9 מ״ג
    סידן 35.1 מ״ג 210.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 345.3 מ״ג 2072.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 570.0 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 36.3 גרם
    סוכר 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן 4.9 גרם 29.4 גרם
    נתרן 361.5 מ״ג 2168.9 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 210.9 מ״ג
    סידן 35.1 מ״ג 210.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 345.3 מ״ג 2072.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: על קרש חיתוך קוצצים דק את הבצל הירוק, הצ’ילי האדום והג’ינג’ר.
  2. משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 15 דקות. מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
  3. קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
  4. בסיר גדול מחממים את ציר העוף עם המים הרותחים, הגזר והפטריות עד לרתיחה.
  5. בינתיים, מכינים את הכיסונים: קוצצים דק את הבצל הירוק והג’ינג’ר.
  6. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
  7. בכל עיגול בצק שמים 1 כפית מתערובת המילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את הקצוות.
  8. מבשלים את הכיסונים במרק הרותח 3 דקות.
  9. מוזגים מרק לקערות הגשה, שמים כמה כיסונים בכל קערה ומעטרים בנבטים, פרוסות פלפל צ’ילי ובצל ירוק. מוסיפים לכל קערה מעט שמן שומשום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק וון טון עם כיסונים במילוי עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    לינוי גורגי

    אפשר תמונה של הבצק כיסונים לא מוצאת באינטרנט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות