מרק ירקות עשיר במיוחד עם אורז

שי-לי ליפא חולקת מתכון ליום חורפי קר וגשום - מרק ירקות עשיר, בריא ומפנק במיוחד עם אורז שיעזור לנו לשבוע ולצלוח את התקופה הקרה
שי-לי ליפא חולקת מתכון ליום חורפי קר וגשום - מרק ירקות עשיר, בריא ומפנק במיוחד עם אורז שיעזור לנו לשבוע ולצלוח את התקופה הקרה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.5 קק״ל 2499.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 337.7 גרם
    סוכר 5.1 גרם 41.1 גרם
    שומן 10.3 גרם 82.5 גרם
    נתרן 321.9 מ״ג 2575.3 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 136.9 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סידן 260.5 מ״ג 2084.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 1729.5 מ״ג 13835.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.5 קק״ל 2499.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 337.7 גרם
    סוכר 5.1 גרם 41.1 גרם
    שומן 10.3 גרם 82.5 גרם
    נתרן 321.9 מ״ג 2575.3 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 100.8 גרם
    סיבים תזונתיים 17.1 גרם 136.9 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סידן 260.5 מ״ג 2084.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 1729.5 מ״ג 13835.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים בצל, שום, גזרים, גבעולי סלרי וזוקיני לקוביות של 1 ס”מ.
  2. מחממים סיר גדול על להבה בינונית ומטגנים את הירקות שקצצנו עם 2 כפות שמן זית במשך 10 דקות עד שהירקות נחרכים ומתרככים מעט.
  3. מוסיפים לסיר את ציר העוף עם המים ומערבבים.
  4. מכניסים למרק גרגרי חומוס ומתבלים ברסק עגבניות, עלי דפנה, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר במכסה ומבשלים כ-20 דקות.
  6. מוסיפים את האורז למרק אחרי שטעמנו אותו והוא טעים לנו. מבשלים עוד כ-20 דקות עד שהירקות רכים והאורז מוכן.
  7. לבסוף, מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כדקה תוך כדי בחישה עד שהתרד רך. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ירקות עשיר במיוחד עם אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להשתמש באורז רגיל ולא מלא.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות