< רקע נינג'ה

מרק כתום עם קרוטונים ביתיים

מי לא אוהב מרק כתום? המרק האהוב בגרסה קלה להכנה עם המון ירקות כתומים וקרוטונים שמכינים בקלות בבית. מושלם כארוחה לילדים וגם למבוגרים
מי לא אוהב מרק כתום? המרק האהוב בגרסה קלה להכנה עם המון ירקות כתומים וקרוטונים שמכינים בקלות בבית. מושלם כארוחה לילדים וגם למבוגרים
  • Ninja
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 444.1 קק״ל 1776.4 קק״ל
    פחמימות 43.6 גרם 174.5 גרם
    שומן 25.7 גרם 102.7 גרם
    נתרן 1694.6 מ״ג 6778.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 25.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 24.2 מ״ג 96.8 מ״ג
    סידן 107.7 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 782.5 מ״ג 3129.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 444.1 קק״ל 1776.4 קק״ל
    פחמימות 43.6 גרם 174.5 גרם
    שומן 25.7 גרם 102.7 גרם
    נתרן 1694.6 מ״ג 6778.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 25.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 32.3 גרם
    כולסטרול 24.2 מ״ג 96.8 מ״ג
    סידן 107.7 מ״ג 430.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 782.5 מ״ג 3129.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

קרוטונים


אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את הירקות הכתומים לקוביות גדולות ואת הבצל והשום לקוביות קטנות.
  2. שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את התכנית ‘בישול/צריבה’ ומכוונים לעוצמה בינונית-גבוהה. ממתינים 4-5 דקות.
  3. מוסיפים לסיר את החמאה, השמן, הבצל והשום ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הירקות הכתומים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
  5. מוסיפים תבלינים ומים רותחים עד כיסוי.
  6. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. בוחרים בעוצמה גבוהה וזמן בישול של 13 דקות. לוחצים על התחל.
  7. בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהירקות רכים לגמרי, מעבירים למעבד מזון (נינג’ה) וטוחנים למרקם חלק. ניתן לטחון את המרק בתוך הסיר בעזרת בלנדר מוט.
  8. מכינים את הקרוטונים: חותכים את הלחם לקוביות בגודל שאוהבים ומזלפים שמן זית. מערבבים היטב.
  9. מתבלים במלח, אבקת שום ופלפל שחור ומערבבים.
  10. שמים את סלסלת cook and crisp בתוך הסיר הקרמי ומפזרים מעל את קוביות הלחם.
  11. מכוונים לתכנית “אפייה”.
  12. מכוונים ל-200 מעלות למשך 4-5 דקות ומדי פעם פותחים ומנערים קצת כדי שכל הלחם יקבל הזהבה יפה.
  13. מגישים את המרק עם הקרוטונים.

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • לקבלת טעם מתקתק מוסיפים למרק, בסיום הבישול כוס קרם קוקוס או שמנת מתוקה וטוחנים הכל יחד
  • במקום ירקות כתומים ניתן להשתמש בראש כרובית מפורק לפרחים ולהכין מרק כרובית קרמי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום עם קרוטונים ביתיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אסתי אור

    היי שלום הכנתי קורטונים מאוד טעים. אך אפשר להשאיר אותם קריספים בתוך המרק? כי בתוך המרק הוא מתחיל להיות רך. תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אסתי, הדרך הטובה ביותר היא להגיש אותם בקערה למרכז השולחן ושכל אחד ישים לעצמו את הקרוטונים כשהוא מתחיל לאכול, כך הקרוטונים לא “מבלים” זמן ממושך מידי במרק ונשארים קריספיים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות