מרק כתומים חורפי ומושלם בלחיצת כפתור

מרק כתומים חורפי ומושלם שמכין רותם בן מויאל במכשיר אחד בלי הרבה כלים ובלגן ומוגש לצד ברוסקטת גבינת שמנת ופרמז'ן חמה, קריספית וטעימה
מרק כתומים חורפי ומושלם שמכין רותם בן מויאל במכשיר אחד בלי הרבה כלים ובלגן ומוגש לצד ברוסקטת גבינת שמנת ופרמז'ן חמה, קריספית וטעימה
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 515.7 קק״ל 2062.9 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 92.0 גרם
    שומן 33.6 גרם 134.5 גרם
    נתרן 602.6 מ״ג 2410.5 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 69.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 82.4 גרם
    כולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״ג
    סידן 490.5 מ״ג 1962.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 2699.5 מ״ג 10797.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 515.7 קק״ל 2062.9 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 92.0 גרם
    שומן 33.6 גרם 134.5 גרם
    נתרן 602.6 מ״ג 2410.5 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 69.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 82.4 גרם
    כולסטרול 23.8 מ״ג 95.0 מ״ג
    סידן 490.5 מ״ג 1962.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 2699.5 מ״ג 10797.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור

רותם בן-מויאל מכין לנו מרק כתומים מוקרם שמחמם את הלב והנשמה בעיקר כי מכינים אותו בצ’יק.

פשוט לוחצים על הכפתור המתאים במכשיר המולינקס ובזמן שהכל מתבשל ונטחן, אתם יכולים להכין לכם עוד כוס תה…

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

ברוסקטה


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל הירקות והציר למכשיר המולינקס. מרתיחים ומחכים שהירקות יתרככו.
  2. מוסיפים את השמנת, הג’ינג’ר, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט והחמאה ומפעילים שוב את מכשיר המולינקס על פונקציה של הכנת מרק טחון.
  3. חוצים את לחמניות הבגט לאורכן, מורחים עליהן גבינת שמנת עם או בלי שום ומעט פלפל שחור. מפזרים גבינת פרמז’ן ומכניסים לתנור לכ-5 דקות עד שהגבינה נמסה.
  4. מגישים לצד המרק הקרמי נתכרבל בפוך עם סרט טוב ונקשיב לגשם (:

#רק_ככה!!!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתומים חורפי ומושלם בלחיצת כפתור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אביגיל גרינוולד

    אם אין לי את המכשיר מולינקס, איך אני עושה פשוט בסיר, אותו רעיון אותן הוראות? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, רצוי לחמם את החמאה עם מעט שמן זית ולגן את הבצל עד הזהבה ורק אחרי זה להוסיף את שאר הרכיבים. לבשל עד ריכוך ולהמשיך לפי הוראות המתכון. בהצלחה (:

    Avatar
    ימית

    מה אפשר לשים במקום השמנת מתוקה והחמאה??

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בשמן במקום בחמאה ובשמנת צמחית, חלב קוקוס (שישפיע על הטעם כמובן אבל לטובה, אם אוהבים טעם של קוקוס) או פשוט לא להקרים בכלל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות