אהרוני מגיש: מרק ראמן הכי קרוב ליפן

תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן כמעט כמו שמכינים ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות
תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן כמעט כמו שמכינים ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 1429.9 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.6 גרם
    שומן 50.3 גרם 201.0 גרם
    נתרן 661.8 מ״ג 2647.3 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 238.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.1 גרם 156.6 גרם
    שומן רווי 36.2 גרם 144.7 גרם
    כולסטרול 328.9 מ״ג 1315.7 מ״ג
    סידן 209.8 מ״ג 839.1 מ״ג
    ברזל 37.2 מ״ג 148.7 מ״ג
    אשלגן 1006.7 מ״ג 4026.9 מ״ג
    אבץ 35.5 מ״ג 142.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 1429.9 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.6 גרם
    שומן 50.3 גרם 201.0 גרם
    נתרן 661.8 מ״ג 2647.3 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 238.4 גרם
    סיבים תזונתיים 39.1 גרם 156.6 גרם
    שומן רווי 36.2 גרם 144.7 גרם
    כולסטרול 328.9 מ״ג 1315.7 מ״ג
    סידן 209.8 מ״ג 839.1 מ״ג
    ברזל 37.2 מ״ג 148.7 מ״ג
    אשלגן 1006.7 מ״ג 4026.9 מ״ג
    אבץ 35.5 מ״ג 142.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציר מרק

ביצים חצי רכות

אטריות


אופן הכנה

  1. מכינים את ציר המרק: בסיר גדול שמים את האצות ומכסים במים. מעלים לסף רתיחה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את האצות למסננת.
  2. מוסיפים לסיר את הבוניטו, מבשלים דקה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את הבוניטו (אפשר להיפטר ממנו, הוא רק נותן טעם לציר).
  3. קולפים ופורסים את הגזר לטבעות דקות. קולפים וקוצצים דק את הג’ינג’ר.
  4. מוסיפים לסיר המים את פטריות השיטאקה, הגזר והג’ינג’ר ומבשלים 15 דקות.
  5. מוסיפים את המיסו ואת הסויה.
  6. מוסיפים את אפונת השלג לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
  7. מוסיפים את הבאק צ’וי לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
  8. מבשלים את הביצים: שמים ביצים בסיר קטן ומכסים במים. מעלים לרתיחה, מחלישים את האש וממשיכים לבשל בדיוק 4 דקות. שוטפים במים קרים וקולפים בעדינות.
  9. בסיר אחד, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
  10. מכינים את המצרכים להגשת המנה: חותכים את הטופו לקוביות בגודל ביס. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  11. מרכיבים את המנה: בכל קערת מרק שמים חופן אטריות. מוסיפים קוביות טופו (אפשר להחליף בעוף), באק צ’וי חלוט, אפונת שלג חלוטה, חופן פטריות שימג’י ומעל יוצקים מרק לכיסוי.
  12. חוצים את הביצים ושמים שני חצאי ביצה בכל קערת מרק.
  13. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ונבטים סיניים ומסיימים בכפית שמן שומשום. מגישים מיד.

    ראמן עם טופו אהרוני 9878
    ראמן עם אטריות וטופו, ממש כמו ביפן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אהרוני מגיש: מרק ראמן הכי קרוב ליפן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    איל

    וואי זה שרשמתם חצי שעה הכנה ואנחנו פה לא רחוקים משעת צהריים ואז אני רואה באותיות ממש קטנות שהכמות צריכות להיות מושרות במים שלוש שעות 🙁 🙁 ממש ממש לא מגניב 😩😩😩

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אייל, מתנצלים, עדכנו את המתכון לכלול את זמן השריית האצות

    Avatar
    שחר כהן

    היי, בחבילות של אצת קומבו מגיעה אצה אחת במשקל 57 גרם, האם הכוונה ל3 אצות כאלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שחר, בחבילת אצות קומבו מגיעות כמה אצות שביחד שוקלות 57 גרם (לא כל אצה שוקלת 57 גרם). צריך 3 אצות מתוך החבילה הזו, ראה את הגודל של האצה בסרטון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות