מתוק וממכר: ממרח אגוזי לוז ושוקולד ביתי
אין כמו ממרח מתוק וממכר, עשיר בטעמים שמכינים לבד מחמרים טבעיים. אז אם בא לכם מילוי לעוגיות, לעוגות או סתם על כפית, זה בדיוק הפתרון בשבילכם
אין כמו ממרח מתוק וממכר, עשיר בטעמים שמכינים לבד מחמרים טבעיים. אז אם בא לכם מילוי לעוגיות, לעוגות או סתם על כפית, זה בדיוק הפתרון בשבילכם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.2 קק״ל 2107.2 קק״לפחמימות 10.7 גרם 64.4 גרםשומן 32.4 גרם 194.4 גרםנתרן 0.6 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 36.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.7 מ״ג 328.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 346.6 מ״ג 2079.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות351
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.2 קק״ל 2107.2 קק״לפחמימות 10.7 גרם 64.4 גרםשומן 32.4 גרם 194.4 גרםנתרן 0.6 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.4 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 36.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.7 מ״ג 328.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 346.6 מ״ג 2079.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.7 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- טוחנים את אגוזי הלוז במעבד המזון עד ליצירת מחית פירורית.
- מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לטחון במהירות נמוכה עד ליצירת ממרח אחיד.
- מעבירים לכלי אטום ושומרים במקום קריר ויבש.
אופן הכנה
- טוחנים את אגוזי הלוז במעבד המזון עד ליצירת מחית פירורית.
- מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לטחון במהירות נמוכה עד ליצירת ממרח אחיד.
- מעבירים לכלי אטום ושומרים במקום קריר ויבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
מכיוון שמניסיון לא כל מעבד מזון יכול לעשות את זה, אשמח להמלצה על מעבדי מזון לצורך מטרה זאת
היי דוד, מעבד המזון שיש בתמונות מתאים להכנת הממרח:
https://www.bosch-home.co.il/products-list/kitchen-machines/food-processors/multitalent-8/MC812M865?utm_source=Foody&utm_medium=site&utm_campaign=product_MC812M865#/Togglebox=accessories/
האם אפשר להחליף את הדבש בסטיביה ?
לא מומלץ להחליף אץ הדבש משום שהוא נחוץ גם למרקם של הממרח.