נאגטס טופו? שמעתם נכון!

נאטס טופו בשילוב ירקות ושיבולת שועל! בריאות צרופה במסווה של ארוחת אוכל מהיר. וכן, גם הצ'יפס בריא ומטוגן ללא שמן
נאטס טופו בשילוב ירקות ושיבולת שועל! בריאות צרופה במסווה של ארוחת אוכל מהיר. וכן, גם הצ'יפס בריא ומטוגן ללא שמן
  • שירי עמית
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.3 קק״ל 2146.3 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 354.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.4 גרם
    נתרן 194.9 מ״ג 3897.7 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 9.0 מ״ג 179.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 104.5 מ״ג 2090.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.3 קק״ל 2146.3 קק״ל
    פחמימות 17.7 גרם 354.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.4 גרם
    נתרן 194.9 מ״ג 3897.7 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 82.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 9.0 מ״ג 179.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 104.5 מ״ג 2090.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

בא לכם על ג’אנק פוד בלי הג’אנק? הנה פיתרון טעים, בריא ונטול רגשות אשמה לנאגטס טופו וכרובית וצ’יפס בלי טיפת אחת של שמן!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאגטס

ציפוי

צ'יפס


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בעובי שני סנטימטר, משרים את הצ’יפס בקערת מים קרים למשך 30 דק’.
  2. מכניסים את הרשת הייעודית לקומה 2 באובן, ובוחרים תוכנית “טיגון באוויר חם”.
  3. לוחצים על כפתור לבחירת 2 תבניות ומכוונים לחום של 200 מעלות וטיימר למשך 35 דקות.
  4. לחצו התחלה כדי להתחיל לחמם את התנור.
  5. נטחן בבלנדר, יחד את כל חומרי הנאגטס: הטופו, הכרובית, חמאת הבוטנים, שיבולת השועל והתבלינים לתערובת אחידה.
  6. אוספים בעזרת יד רטובה כמות של כדור פינג פונג ומעצבים לצורת נאגטס. חוזרים על הפעולה עד לסיום המאסה.
  7. מעבירים את הביצה הטרופה לקערית ואת פירורי הפאנקו לצלחת.
  8. טובלים כל נאגט בביצה ולאחר מכן בפאנקו.
  9. מסדרים את הנאגטס המצופים בתבנית האובן על נייר אפייה.
  10. מייבשים את הצ’יפס ומסדרים אותו על סלסלת הטיגון באוויר חם של האובן ומכניסים אותה פנימה.
  11. במקביל מכניסים את המגש עם הנאגטס למסילה בקומה 4 וסוגרים את התנור כדי להמשיך.
  12. בודקים את הצ’יפס לאחר 25 דקות ומנענעים מעט את התבנית. ייתכן שיהיה בכך צורך פעם נוספת לפני הסיום.
  13. בתום האפייה שני המגשים צריכים להיות מוכנים וקריספיים.
  14. מגישים עם רטבים שאוהבים כמו מיונז וקטשופ. בתיאבון!

    נאגטס טופו 2
    נאגטס טופו. צילום: עמית טרפוצ’ניק.

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאגטס טופו? שמעתם נכון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות