נאמי נאמי נאמי: נאגטס דגים בציפוי פריך! (הסוד בפנים)

פיש אנד צ'יפס ביתי ומושחת! נאגטס דגים מושלם מרצועות פילה דג לבן מטוגנות בציפוי פנקו ופריכות בטירוף, שמוגשות לצד צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון
פיש אנד צ'יפס ביתי ומושחת! נאגטס דגים מושלם מרצועות פילה דג לבן מטוגנות בציפוי פנקו ופריכות בטירוף, שמוגשות לצד צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1186.0 קק״ל 2371.9 קק״ל
    פחמימות 126.6 גרם 253.3 גרם
    שומן 37.3 גרם 74.7 גרם
    נתרן 2113.9 מ״ג 4227.8 מ״ג
    חלבון 78.2 גרם 156.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 564.4 מ״ג 1128.7 מ״ג
    סידן 116.0 מ״ג 231.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 1297.7 מ״ג 2595.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1186.0 קק״ל 2371.9 קק״ל
    פחמימות 126.6 גרם 253.3 גרם
    שומן 37.3 גרם 74.7 גרם
    נתרן 2113.9 מ״ג 4227.8 מ״ג
    חלבון 78.2 גרם 156.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 564.4 מ״ג 1128.7 מ״ג
    סידן 116.0 מ״ג 231.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 1297.7 מ״ג 2595.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאגטס דגים

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את הקמח מעורבב עם מלח ופלפל ופירורי הפנקו בשתי קערות נפרדות. טורפים בקערה נפרדת את הביצים.
  2. מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
  3. טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. מגלגלים עד לציפוי מלא ומעבירים ישירות למחבת.
    טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. צילום: שניר גואטה
    טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. צילום: שניר גואטה

    טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. צילום: שניר גואטה
    טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. צילום: שניר גואטה

  4. מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

    מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. צילום: שניר גואטה
    מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. צילום: שניר גואטה

  5. מגישים מיד לצד צ’יפס, מיונז ופרוסות לימון.

    מגישים מיד לצד צ'יפס, מיונז ופרוסות לימון. צילום: שניר גואטה
    מגישים מיד לצד צ’יפס, מיונז ופרוסות לימון. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאמי נאמי נאמי: נאגטס דגים בציפוי פריך! (הסוד בפנים)

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירן, ניתן להשתמש בכל נתח דג שאוהבים.

      Avatar
      Orit Shterenlicht

      אפשרעם סרדינים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      פחות מתאים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות