הבית ריק והילדים הביאו חברים? נאצ’וס תוצרת בית עם סלסת עגבניות

שי-לי ליפא מכינה נאצ'וס תוצרת בית מטורטיות מוכנות - מנה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לאירוח מקסיקני. מגישים עם סלסת עגבניות ונהנים מנשנוש משגע
שי-לי ליפא מכינה נאצ'וס תוצרת בית מטורטיות מוכנות - מנה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לאירוח מקסיקני. מגישים עם סלסת עגבניות ונהנים מנשנוש משגע
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    909
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 909.3 קק״ל 5456.0 קק״ל
    פחמימות 791.1 גרם 4746.6 גרם
    שומן 794.3 גרם 4766.1 גרם
    נתרן 1470.0 מ״ג 8820.2 מ״ג
    חלבון 791.1 גרם 4746.8 גרם
    סיבים תזונתיים 787.0 גרם 4722.1 גרם
    שומן רווי 789.7 גרם 4738.4 גרם
    כולסטרול 798.7 מ״ג 4792.2 מ״ג
    סידן 859.9 מ״ג 5159.7 מ״ג
    ברזל 786.2 מ״ג 4717.3 מ״ג
    אשלגן 1053.8 מ״ג 6322.9 מ״ג
    אבץ 785.7 מ״ג 4714.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    909
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 909.3 קק״ל 5456.0 קק״ל
    פחמימות 791.1 גרם 4746.6 גרם
    שומן 794.3 גרם 4766.1 גרם
    נתרן 1470.0 מ״ג 8820.2 מ״ג
    חלבון 791.1 גרם 4746.8 גרם
    סיבים תזונתיים 787.0 גרם 4722.1 גרם
    שומן רווי 789.7 גרם 4738.4 גרם
    כולסטרול 798.7 מ״ג 4792.2 מ״ג
    סידן 859.9 מ״ג 5159.7 מ״ג
    ברזל 786.2 מ״ג 4717.3 מ״ג
    אשלגן 1053.8 מ״ג 6322.9 מ״ג
    אבץ 785.7 מ״ג 4714.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלסה


אופן הכנה

  1. מגרדים דק את הגבינה. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל, הכוסברה והנענע.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. מערבבים את הגבינה והפפריקות בקערה.
  4. משמנים כל טורטיה במעט תרסיס השמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
  5. חותכים כל טורטיה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטיה) ומניחים בתבניות.
  6. אופים 10-8 דקות, רק עד שהנאצ’וס זהובים. מצננים היטב. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.
  7. מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים לצד הנאצ’וס.

הערות

  • אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם, מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הבית ריק והילדים הביאו חברים? נאצ’וס תוצרת בית עם סלסת עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות