ניוקי פסטו פטריות: 5 מצרכים לארוחה שלמה

ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פסטו ופטריות טריות - מנה קיצית, קלילה להכנה, טעימה וחשוב לא פחות בלי כלים, בלי בלאגן ועם 5 מרכיבים בלבד
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פסטו ופטריות טריות - מנה קיצית, קלילה להכנה, טעימה וחשוב לא פחות בלי כלים, בלי בלאגן ועם 5 מרכיבים בלבד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.3 קק״ל 1137.0 קק״ל
    פחמימות 40.7 גרם 162.7 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.3 גרם
    נתרן 118.4 מ״ג 473.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.3 קק״ל 1137.0 קק״ל
    פחמימות 40.7 גרם 162.7 גרם
    שומן 11.8 גרם 47.3 גרם
    נתרן 118.4 מ״ג 473.4 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את הפטריות וחוצים אותן לאורכן (עם הרגל).
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את הפטריות בשמן כ-2 דקות (עד שמשחימות מעט).
  3. במקביל מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  4. מוסיפים לפטריות את הפסטו ומערבבים היטב (אם הניוקי עדיין לא מוכנים, מנמיכים את הלהבה למינימום).
  5. כשהניוקי מוכנים, מעבירים אותם בעזרת כף מחוררת למחבת עם הפטריות (אין צורך לסנן ביסודיות כי אנחנו צריכים ממי הבישול של הניוקי במחבת).
  6. מערבבים היטב את הניוקי עם הפטריות והפסטו.
  7. מגישים עם פרמזן מגורדת.

    מערבבים היטב את הניוקי עם הפטריות והפסטו
    מערבבים היטב את הניוקי עם הפטריות והפסטו

  8. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל פרמז’ן מגורר, אפשר גם לקשט בעלי בזיליקום טריים ומגישים חם.

    מפזרים גבינת פרמז'ן מגוררת ומגישים חם
    מפזרים גבינת פרמז’ן מגוררת ומגישים חם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי פסטו פטריות: 5 מצרכים לארוחה שלמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לשמוע! תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות