ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות

קפיצה קטנה לאיטליה: מכינים לבד בבית ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות. ניוקי עשירים ורכים המשתכשכים להם ברוטב עגבניות מהיר וקל הכנה
קפיצה קטנה לאיטליה: מכינים לבד בבית ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות. ניוקי עשירים ורכים המשתכשכים להם ברוטב עגבניות מהיר וקל הכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    430
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 429.5 קק״ל 1718.2 קק״ל
    פחמימות 49.7 גרם 199.0 גרם
    שומן 17.2 גרם 68.8 גרם
    נתרן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 72.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 37.3 מ״ג 149.3 מ״ג
    סידן 319.7 מ״ג 1278.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 499.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    430
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 429.5 קק״ל 1718.2 קק״ל
    פחמימות 49.7 גרם 199.0 גרם
    שומן 17.2 גרם 68.8 גרם
    נתרן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 72.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 37.3 מ״ג 149.3 מ״ג
    סידן 319.7 מ״ג 1278.9 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 124.9 מ״ג 499.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ניוקי

רוטב


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי.
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד.
  3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לרצועה בעובי 2 ס”מ.
  4. חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס”מ ומקמחים בעדינות.
  5. מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים.
  6. בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספוג את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Michal Shaked

    מה זו גבינת ברוסאן ? מה אפשר במקום ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל גבינת שמנת בעלת אחוזי שומן גבוהים. גבינת בורסאן נמכרת כמעט בכל סופרמרקט, זו גבינת שמנת מוקצפת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות