-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 298.2 קק״ל 1192.8 קק״לפחמימות 45.3 גרם 181.1 גרםשומן 11.4 גרם 45.5 גרםנתרן 1196.5 מ״ג 4785.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 27.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 192.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות298
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 298.2 קק״ל 1192.8 קק״לפחמימות 45.3 גרם 181.1 גרםשומן 11.4 גרם 45.5 גרםנתרן 1196.5 מ״ג 4785.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.9 מ״ג 27.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 192.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 298 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תירס
-
4 קלחי תירס טרישטופים וקלופים, חצויים לאורכם
רוטב
-
4 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
4 שיני שוםקלופות ומעוכות
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- בסיר גדול מרתיחים מים, מוסיפים למים מעט מלח ומבשלים את קלחי התירס כ20-25 דקות או עד שמוכן.
- בזמן הזה מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים טעם לפי צורך. אם אתם רוצים יותר חריף: תוסיפו סרירצ׳ה ואם אתם רוצים יותר מתוק: תוסיפו רוטב צ’ילי מתוק.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מעבירים את התירס לתבנית אפייה ומברישים אותם ברוטב מכל צדדיהם.
- מכניסים לתנור חם למשך כ15-20 דקות או עד שהם משחימים והרוטב מתקרמל בקצוות.
- מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים מלח גס וכוסברה קצוצה ומה שנשאר מהרוטב הופך למטבל.
אופן הכנה
- בסיר גדול מרתיחים מים, מוסיפים למים מעט מלח ומבשלים את קלחי התירס כ20-25 דקות או עד שמוכן.
- בזמן הזה מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים טעם לפי צורך. אם אתם רוצים יותר חריף: תוסיפו סרירצ׳ה ואם אתם רוצים יותר מתוק: תוסיפו רוטב צ’ילי מתוק.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מעבירים את התירס לתבנית אפייה ומברישים אותם ברוטב מכל צדדיהם.
- מכניסים לתנור חם למשך כ15-20 דקות או עד שהם משחימים והרוטב מתקרמל בקצוות.
- מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים מלח גס וכוסברה קצוצה ומה שנשאר מהרוטב הופך למטבל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן