נשנוש מעולה וקריספי: סיגרים אפויים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובטטה

כמו פסטלים של תפוחי אדמה רק ללא השמן והגלוטן: סיגרים אפויים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובטטה. סיגרים פריכים עם מלית רכה וטעימה
כמו פסטלים של תפוחי אדמה רק ללא השמן והגלוטן: סיגרים אפויים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובטטה. סיגרים פריכים עם מלית רכה וטעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    485
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.3 קק״ל 1941.1 קק״ל
    פחמימות 72.0 גרם 288.0 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.3 גרם
    נתרן 1623.2 מ״ג 6492.9 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 334.0 מ״ג 1336.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    485
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.3 קק״ל 1941.1 קק״ל
    פחמימות 72.0 גרם 288.0 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.3 גרם
    נתרן 1623.2 מ״ג 6492.9 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.5 מ״ג 190.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 334.0 מ״ג 1336.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז ממולאים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: שמים את תפוחי האדמה והבטטה בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. מסננים.
  2. מועכים את תכולת הסיר לפירה, מוסיפים רטבים, שום ועלי כוסברה (או פטרוזיליה) ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מרכיבים את הסיגרים: ממלאים כלי רחב במים קרים. מורחים שמן על משטח עבודה נקי.
  5. לוקחים דף אורז, טובלים לכמה שניות במים ומניחים על האזור המשומן. בעזרת סכין חדה חותכים אותו לחצי.
  6. שמים שורת מלית בקצה החתוך של הדף, מגלגלים סיבוב אחד, מקפלים מעל את הקצוות וממשיכים לגלג לכדי סיגר. ממשיכים עם יתר הדפים והמילוי.
  7. מסדרים את הסיגרים במרווחים על גבי תבנית האפייה, מברישים בנדיבות בשמן, ואופים כ-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
  8. מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר.
ללא גלוטן וכמעט בלי שמן
ללא גלוטן וכמעט בלי שמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נשנוש מעולה וקריספי: סיגרים אפויים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובטטה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    הנישנוש נושנש עד תום! ☘☘☘

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    טיטי

    נראה טעים האם אפשר להחליף את דפי האורז בעלי סיגר?

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי שכן, הסיגרים יצאו קריספים בטירוף עם עלי סיגר!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות